1.1.22

Ενδημία-19


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Και έτσι για τον ένα ή τον άλλο λόγο, η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ανταποκρίθηκε στην επίσημη πρόσκληση που της απηύθυνε η δημοτική αρχή της Καστοριάς, από μήνες πριν, να παραστεί στους εορτασμούς για την 11η Νοεμβρίου. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν ήλθε στην πόλη. Και δεν δόθηκαν ούτε και εξηγήσεις για την αιτία που οδήγησε σ’ αυτή τη εξέλιξη, δεδομένου ότι η πρόσκλησή της ήταν επίσημη. Και αυτό δεν μπορεί, παρά να μην είναι τυχαίο.

Ενδημία-19

ΟΔΟΣ 18.11.2021 | 1102


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/22

    Ζητάω εκ των προτέρων συγγνώμη γιατί το σχόλιο δεν συνάδει με το θέμα της ανάρτησης αλλά αξίζει να αναρτηθεί. Το μπλόγκ του 20σάρικου με περίσσειο ζήλο πλέκει το εγκώμιο κάποιου Γρηγόρη Τζωρτζή που αποδήμησε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης πολιτικού μηχανικού και μεταξύ άλλων έτσι πιασάρικων και ψυχοτονωτικών μας λέει ότι ήταν αριστερών πεποιθήσεων και έντονα πολιτικοποιημένος με τα κοινά.
    Το ότι επέλεξε να πάει να σπουδάσει στην Μέκκα του καπιταλισμού και να ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα ώς πολιτικός μηχανικός με δική του επιχείρηση παρακαλώ τους διαφεύγει.
    Έτσι ήταν πάντα οι αριστεράντζες,αριστερή 'ιδεολογία' με δεξιά τσέπη και λάιφ στάιλ.
    Ο μακαρίτης δεν πήγε στην Βουλγαρία άντε έστω στην Ρουμανία του Νικολάι αλλά στην καταραμένη μητρόπολη του καπιταλισμού ΝΥ. Τσσςςς τσσςςς.....

    Πατρίς Λουμπούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/22

      τι αριστεράντζα ρε φίλε, θρησκευτικός γάμος και λιμουζίνα 10 μέτρα. Αυτό λέγεται αριστερός. Λέμε αριστερό τον κάθε κομπλεξικό μικροαστό που το παίζει προοδευτικός. Οι πράξεις κάνουν τον αριστερό και όχι η ταμπέλες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/22

      Εμένα μην μου τα λές στείλτα στο υμνολόγιο του 20σάρικου....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/22

      Ναι, αλλά εσύ άρπαξες την ευκαιρία για να μαυρίσεις τους αριστερούς συγκρίνοντας τους με αυτόν τον μικροαστό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/22

      Μα εκεί το λάθος σου και δεν θέλεις να το δείς. Εγώ παρέθεσα το αγιολόγιο του μπλόγκ πρός το πρόσωπο του μακαρίτη. Τώρα εάν μαύρισε η εικόνα των αριστερών τότε υπάρχει υπαρκτός λόγος για το μαύρισμα και για αυτό τότε φταίνε οι αριστεροί. Το κάνεις σαν κάποιος να γυρίζει γυμνός στους δρόμους και η αστυνομία συλλαμβάνει εσένα που το κατέδειξες.....τόσο απλό...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/1/22

      Το λάθος είναι ότι δεν μπορείς να διακρίνεις ποιός είναι μικροαστός και ποιός είναι αριστερός.
      Το μπλόγκ λέει ότι θέλει, ο αναγνώστης όμως πρέπει να κρίνει το περιεχόμενο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/22

    Ναί εντάξει. Αλλά όχι πάντα κατορθωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ