23.2.23

Των οικιών ημών εμπιπραμένων


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Στην  βασιλική του Αγίου Στεφάνου στην Καστοριά, 9ου αι.

[...] Για ποιο λόγο επιμένει ο μητροπολίτης να μη αποκαλύπτει ποια είναι τα πρόσωπα στα οποία απευθύνθηκε και ρώτησε και στα οποία δεν υπήρχε ούτε ένας να του πει όχι; Ποιοι είναι και πώς είναι δυνατό να παρουσιάζονται ότι έχουν το αλάθητο; Και για ποιο ακριβώς λόγο οφείλουν οι υπόλοιποι να υπακούσουν;

ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ

Ο δικός μας κόσμος

ΟΔΟΣ 21.7.2022 | 1134


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/23

    Δεν χρειάζεται ο μητροπολίτης να αποκαλύψει ονόματα. Αρκούν οι αμέτρητες φωτογραφίες του μητροπολίτη με τους διάφορους αιρετούς και υποψήφιους για να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα. Δεδομένου ότι οι αντίθετοι στο θέμα αυτό θα είχαν όφελος στις επόμενες εκλογές, θα είχαμε διαψεύσεις από όλους αυτούς που είχαν εκφράσει κάποια επιφύλαξη στην πρόταση του μητροπολίτη. Τώρα σιωπούν οι υποστηρικτές με την ελπίδα να ξεχασθεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/23

    Oi υπόλοιποι δεν οφείλουν να υπακούσουν. Απλά αν διαφωνούν μαζί τους να μην τους ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/23

    Ο μητροπολίτης ίσως να εξέλαβε την συγκατάθεση των συγκεκριμένων προσώπων ως θέλημα του Θεού. Και ίσως αυτοί που είναι αντίθετοι στον νέο ναό να καθοδηγούνται από τον Εωσφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/23

    "Δεν υπήρχε ούτε ένας να του πει όχι", σημαίνει ότι κανένας δεν έφερε αντίρρηση. Δηλαδή κανένας από αυτούς που ο μητροπολίτης συνάντησε δεν εξέφρασε έστω κάποια επιφύλαξη. Πιο σαφής δήλωση από αυτή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ