8.5.13

ΟΔΟΣ: Σε μια εποχή κατάρρευσης


Στο κύριο πρωτοσέλιδο άρθρο της ΟΔΟΥ στο 677 φύλλο της 31-1-2013 από λανθασμένη εκτίμηση της σχετικής ενημέρωσης, αφήνεται το συμπέρασμα ότι στην συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν σε σχέση με την εξέταση του αιτήματος για τον χαρακτηρισμό του κτηρίου του άλλοτε στρατοπέδου Μαθιουδάκη παρέστησαν και οι δύο βουλευτές της Καστοριάς. Το λάθος προκάλεσε την προσοχή του βουλευτή του ΣυΡιζΑ κ. Ευαγ. Διαμαντόπουλου και σε επικοινωνία του με την εφημερίδα, τόνισε ότι ο ίδιος δεν παρέστη.

Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι τελικά πράγματι δεν παρευρέθη ο κ. Διαμαντόπουλος σ’ αυτή την συνεδρίαση. Οπότε ευτυχώς για τον ίδιο αλλά και για τον τόπο, δεν μετείχε στο παράδοξο κάδρο μιας πολιτικής ηγεσίας, (στην οποία μετείχε και ο… δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, αλλά όχι της Καστοριάς) που προσπαθούσε με αγωνία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της κατεδάφισης. Σε μια εποχή κατάρρευσης, κάτι είναι κι’ αυτό.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Φεβρουαρίου 2013, αρ. φύλλου 679

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/13

    Μόνο ότι δεν ήταν παρών διευκρίνησε ο βουλευτής;
    Η δική του πρόταση σχετικά ποια είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/13

    Το ότι δεν ήταν παρών σημαίνει ότι δεν συμφωνεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ