16.11.14

ΟΔΟΣ: Πινακίδων συνέχεια




ΕΥΓΛΩΤΤΗ και η φωτογραφία μιας άλλης πινακίδας, ακριβώς απέναντι από την γέφυρα του «Σταυρού». Στο οδόστρωμα της περιοχής (μεταξύ των παραλιμνίων οδών Ορεστιάδος και Μεγάλου Αλεξάνδρου) παραπληροφορεί τον διερχόμενο, ότι εκτελούνται έργα σε μήκος 1 χιλιομέτρου. Μόνο που το μήκος δεν είναι περισσότερο από 2 μέτρα. Από την άλλη κατεύθυνση ενημερώνει τους οδηγούς για… παράκαμψη στην περιοχή του Σταυρού.




ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οι κάτοικοι της Καστοριάς εντυπωσιασμένοι για μια ακόμη χρονιά, διαπίστωσαν ότι ο Δήμος επιμελήθηκε για μια ακόμη χρονιά την σήμανση στο οδόστρωμα, με τα γνωστά βέλη, τα stop και τις διαγραμμίσεις των διαβάσεων. Που για μια ακόμη φορά, βάφτηκαν με χρώμα… μιας χρήσεως. Διότι πουθενά στον κόσμο δεν (θα) υπάρχει ασφαλώς άλλη πόλη, στην οποία η αντοχή των οδικών επιφανειακών σημάνσεων να μην υπερβαίνει τις .. μερικές ροδιές.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 24 Ιουλίου 2014, αρ. φύλλου 750




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/14

    Ερώτημα στον κ. δήμαρχο και στους υπευθύνους του:
    Γιατί η νοτιοδυτική πλευρά της πόλης δε μπορεί να δει Mega εδώ και 5 ημέρες; Και γιατί πάντα οι καθρέφτες αναμετάδοσης χαλούν, πότε τ' ένα κανάλι και πότε τ' άλλο; Τι πρέπει να κάνουμε κ. δήμαρχε, να μετακομίσουμε στη Καλλιθέα, στον Απόσκεπο ή στο Τοιχιό για να βλέπουμε τα εθνικά κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/14

    Ε... όχι και εθνικό κανάλι το MEGA...
    αλλα έχεις όλο το δίκιο σου που θελεις να το πιάνεις.

    "Δήμαρχος Χαρχούδας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ