15.7.16

Εικόνες ντροπής

Άγνωστοι πέταξαν γουρουνοκεφαλές μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στη Σκύδρα Πέλλας, προκειμένου να εμποδίσουν την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων. Στόχος της κίνησής τους -όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και εκείνοι να μην εγκατασταθούν εκεί, σε περίπτωση που υπήρχε τέτοιο σχέδιο.
Κατά το ίδιο σκεπτικό, εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι μουσουλμάνοι θεωρούν το χώρο ακάθαρτο και δεν δέχονται να μείνουν εκεί... Πρόκειται για νέο περιστατικό ξενοφοβίας στην Πέλλα. Προηγήθηκαν «ανεξήγητες» φωτιές σε στρατόπεδα στα Γιαννιτσά που προορίζονταν για την στέγαση προσφύγων, ενώ προ ολίγων 24ώρων (την περασμένη Πέμπτη) κάτοικοι του χωριού Αθύρα όργωσαν με τρακτέρ, φορτωτές και άλλα μηχανήματα έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία προοριζόταν να φιλοξενήσει 3.000 πρόσφυγες.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 826

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/16

    Ω άνδρες χυδαίοι Σκυδραίοι γουρουνοκεφαλαίοι(με γάμα κεφαλαίο)
    που σας περισσεύουν τα φράγκα (τόσα χρόνια λαμογιάς και ρεμούλας με τα αγροτικά πακέτα...)και δεν πλακώνεστε
    ομοθυμαδόν μεσοκαλόκαιρο στην πηχτή και στον πατσά -και με μπόλικιο σκορδοστούμπι περικαλώ!-
    ώστε να φύγουν από την βρώμα σας οι ξένοια άνθρωποι και όχι από τις προσβολές και τα ελεεινά ένστικτά σας;

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ