24.8.20

Λόγος & Αντίλογος



Ο μετανοημένος κ. Βούτσης 

Η προ μηνός εμφάνιση του κ. Ν. Βούτση, τέως προέδρου της βουλής και δεύτερος τη τάξει μετά τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, αυτοβούλως και αυθορμήτως προς τον ελληνικό λαό είπε για το κόμμα του το αμίμητο: ότι δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν εξουσία το 2014, ούτε οι υπουργοί σε κάθε θέση, ούτε ως άτομα οι βουλευτές. Εκτός αυτού, και σε δευτερολογία του, προκληθείς από τους συναδέλφους του κόμματός του επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. Η δικαιολογία... ήμασταν στα δύο διηρημένοι, και οι μεν ήθελαν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και οι δε όχι.

Μ’ αυτή την μέχρι τώρα άγνωστη ομολογία-πληροφορία είχαν στήσει ένα μεγάλο κόλπο στον λαό και έλεγαν μύρια ψέμματα και τελικά παρέσυραν εν γνώσει τους αφελείς ψηφοφόρους κυρίως της Αριστεράς. Αλλά παρέσυραν και άλλους ψηφοφόρου κυρίως του ΠαΣοΚ, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά οπαδών του κόμματος κατά την περίοδο 1982-1989.

Τώρα ο κ. Βούτσης υπό το βάρος της αυτοκριτικής συνειδήσεως που δεν αφήνει σε ησυχία κάθε αμαρτωλό, η οποία τους τυραννά κάθε στιγμή για τις πράξει του (μικρές, μεγάλες, κοινωνικής συμπεριφοράς, εθνικής προδοσίας όπως το Μακεδονικό...), και καταλήγουν σαν Ισκαριώτης Ιούδας μετανοιωμένοι. Ο κ. Βούτσης ξεκίνησε επιτέλους να παραδέχεται την αλήθεια όλων των παραβάσεων κατά του Συντάγματος, όπως στα θέματα της θρησκείας, της παιδείας της κατάργησης θεσμών και οργανισμών κ.ά. Σύντομα θα αρχίσει να ξεφτίζεται και το κομπολόι των υπολοίπων επίορκων και ψευδοπροφητών του λαού και των μεγαλοστόμων τύπου «θα σκίσουμε τα μνημόνια».

Βέβαια πέρασαν άβροχης ποσίν από το Σύνταγμα, το οποίον δεν κινήθηκε αυτεπαγγέλτως για την συμφωνία των Πρεσπών. Το δικαίωμα του πολίτη να εκδηλώσει στην πράξη την επιθυμία του για την τύχη της πατρίδος του αγνοήθηκε, η οποία έχασε μια ιστορική ονομασία: το τοπωνύμιο της Μακεδονίας των 2500 χιλιάδων χρόνων με υπογραφές συμβολαιογραφικώς μόνο από δύο κυβερνητικούς παράγοντες και ένα υψηλότερο.

Όλοι οι 153 και οι πιο πάνω ιστάμενοι που απεδέχθησαν αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία εις βάρος της πατρίδος, δεν έπρεπε να ξαναεκλεγούν βουλευτές, διότι ενδεχομένου μπορούν να επαναλάβουν παρόμοιες επικίνδυνα πολιτικές πράξεις. Ο δυστυχής λαός μας περίμενε να μη συμβεί αυτό που συνέβη στην Ελλάδα, αλλά να παραπέμπονταν όπως παραπέμφθηκαν σε άλλες χώρες, φερ’ ειπείν όπως ο Τρμαπ στην Αμερική, ο Τζόνσον στην Αγγλία, ο Νετανιάχου στο Ισραήλ, όλοι τους με μικρότερη βαρύτητα πράξεων από ό,τι οι δικοί μας. Λοιπόν κ. Βούτση σ’ ευχαριστούμε για την δημόσια παραδοχή της ανικανότητας της εξουσίας. Φυσικά δεν απαλλάσσεστε από τα ψέματα και τις πράξεις για την πατρίδα και το λαό της.

Εμείς θα προτείναμε να επιστρέψετε 500 χιλιάδες από τις αμοιβές σας που λάβατε από το κράτος κατά την διάρκεια της διακυβερνήσεώς σας, αφού ομολογήσατε ανικανότητα και βλάψατε την χώρα, την οποία παραδώσατε για 99 χρόνια ως αποικία στο ΔΝΤ και ως το 2060 ενεχυριασμένη.

Λάθη ομολογημένα: «Ήμασταν ανέτοιμοι για την εξουσία», και παράλληλα παραδώσατε γλώσσα και εθνικότητα στους Σλάβους, με ακραία συμπεριφορά κατά του δικαίου του λαού και με προσβλητικούς εναγκαλισμούς με αυτούς που προσέβαλλαν την χώρα μας.

Ας ευχηθούμε να μην παρασυρθεί και πάλι ο λαός από ανίκανους πολιτικούς και να μην ξανασυμβεί τέτοιο μεγάλο κακό στην χώρα, από άλλη πολιτική παράταξη, όποια κι αν είναι αυτή. Ο νυν πρωθυπουργός ανήγγειλε στην Βουλή πως δεν διώκει τον πολιτικό του αντίπαλο, αλλά αυτός είναι που παραχώρησε την ιστορικότερη περιοχή της χώρας μας σε κράτος ασχημάτιστο και ανερμάτιστο, χωρίς την έγκριση του λαού. Ο λαός δεν θα ανεχθεί πάλι βουλευτές που εκλέγονται με όρκο να υπερασπιστούν την πατρίδα μέχρι θανάτου όπως κάθε στρατιώτης, και να καταλήγουν να παίζουν την χώρα κορώνα γράμματα. Εγώ κ. πρωθυπουργέ νοιώθω προδομένος σαν Έλληνας και σαν Μακεδόνας αν δεν το κατάλαβες. Λυπούμαι και θέλω δικαίωση. Όπως η Πολιτεία μας δικαίωσε τιμωρώντας τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος 1967. Στα πατριωτικά ζητήματα δεν χωράει συγχώρηση. Σκεφτείτε το θέμα σοβαρά.

Ο λαός θα έχει τον λόγο στην χώρα και όχι οι εκ των υστέρων ομολογούντες «ανέτοιμοι». Στο εξής θα πρέπει ο εκάστοτε πρόεδρος κάθε κόμματος συνταγματικά να είναι άνω από 65 ετών, να έχει φάει με την κουτάλα την έννοια της πατρίδος και όχι την κόκα-κόλα και το νες-καφέ. Πρόεδροι Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, υπουργοί-υφυπουργοί θα πρέπει να είναι Έλληνες από γονείς Έλληνες. Όχι ξενόφερτοι υπουργοί και γραμματείς. Έχει η χώρα τέτοιο υλικό άφθονο και καλό, σπουδαγμένο. Έλληνες που δεν έχουν διπλή ψευτομόρφωση αμφιβόλου παιδείας και φορτωμένους με ψεύτικους τίτλους ξένων οίκων.

Επίσης θα πρέπει να υπάρχει μόνιμος υφυπουργός στο υπουργείο Παιδείας με σπουδές κλασσικής κατευθύνσεως και ελληνοχριστιανικά ιδεώδη και όχι ανιστόρητα άτομα, παθιασμένα από εκδίκηση και φτηνή συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάθε κυβέρνηση να αλλάζει συνεχώς την εκπαιδευτική μορφή του πολιτεύματός μας. Η Παιδεία δεν ανήκει στα κόμματα. Όλοι οι μαθητές ναι μεν μπορεί να είναι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι άριστοι. Και αυτοί οι άριστοι θα προσκληθούν να υπηρετήσουν πολιτικά την πατρίδα. Να γίνουν βουλευτές και πρωθυπουργοί. Οι άλλοι θα γίνουν επαγγελματίες και βιοπαλαιστές.

Αυτό το σημερινό χάλι της Παιδείας είναι μολυσμένο από το 1982 και κινδυνεύει να παρασύρει την χώρα στο γκρεμό. Αυτή την χώρα που ήταν χώρα του φωτός και του πνεύματος, τώρα πνίγηκε από τα μίνι εισαγόμενα μυαλά, τα περιφερόμενα στην πνευματική Ευρώπη με σαγιονάρες και πουκάμισα απ’ έξω, εκπροσωπώντας την χώρα και όλους Έλληνες. Αν αναφέρουμε από το 1982 και μέχρι σήμερα τα ονόματα των υπουργών και υφυπουργών της άμοιρης χώρας μας, θα ντραπούμε για το κατάντημα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας.

Το ακόμα παράδοξο είναι ότι κάθε κόμμα που αναλαμβάνει την εξουσία αμέσως καταργεί τις ηγεσίες θεσμών που συγκρατούν το κράτος, όπως Δικαστική Αρχή, Στρατιωτική Αρχή, Αστυνομική Αρχή, Τραπεζική Αρχή, Οργανισμών, όλα τους γίνονται κουρέλια, και εξευτελίζονται από τα μίνι μυαλά και η πατρίδα τιμωρείται και δεν υπάρχει συνέχεια στο έργο της ομαλότητας. Κάθε 4 χρόνια ξεκινάει από την αρχή άλλο κράτος, στο οποίο εξασκούν την διοίκηση ακόμη και άνθρωποι της καφετέριας και του νες-καφέ. Φτάνει πια.

Σε λίγο θα είναι πολύ αργά. Ο Ερντογάν δεν θα κάνει πόλεμο, έχει το σχέδιό του που εξελίσσεται: να γεμίσει την Ελλάδα από λαθρομετανάστες. Σιγά-σιγά να φτάσουν τα πέντε εκατομμύρια και να είμαστε μισοί και μισοί και να γεμίσει όλη η χώρα από τζαμιά και να βγάζουμε ξένες κυβερνήσεις. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Χάσαμε την Κύπρο και την Μακεδονία. Τώρα φοβούμαστε και για Αιγαίο, όχι από εχθρό αλλά από τους συμμάχους του Νάτο, οι οποίοι μα συνιστούν τους να τα βρούμε μεταξύ μας. Τι χάσαμε εμείς και πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας; Μας τα πήρατε.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ν. Πρώιος


ΥΓ Ο πρωθυπουργός προχθές έδιωξε το Ζαγοράκη επειδή υποστήριξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ. Αλλά θα είναι καλό να διώξει και την αδελφή του, που βγαίνει στα κανάλια, και λέει άλλα αντ’ άλλων για την εξωτερική πολιτική. Μη νομίζει ότι είναι ακόμη στην Deuthce Velle.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Ιανουαρίου 2020, αρ. φύλλου 1019.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/8/20

    Με την διαφορά ότι οι πρωταίτιοι της 21ης Απριλίου πέθαναν πάμπτωχοι και παρέδωσαν εύρωστη οικονομία.
    Αλήθεια μπορεί κάποιος να αριθμήσει τον αριθμό οικονομικών σκανδάλων της μεταπολίτευσης....;;!!!
    Επίσης τον αριθμό των φόρων που έχει επιβληθεί από την μεταπολίτευση...;;!!!
    Άσε τα νούμερα της εγκληματικότητας και τον αριθμό των εγκλείστων στις φυλακές!!!
    Αμ οι θάνατοι από ναρκωτικά...!!!

    Έρρωσθε οι κυνοβολευτικοί

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ