4.10.20

Λόγος & Αντίλογος



Πως μεθοδεύεται η εξαφάνιση της πατρίδος μας

Πότε επιτέλους εμείς οι πολιτικοποιημένοι Έλληνες θα εννοήσουμε πότε και τι πρέπει να κάνουμε πρώτα για την πατρίδα και ύστερα για τον εαυτό μας; Όταν η πατρίδα ευτυχεί και ο λαός της είναι ευτυχισμένος. Όταν συμβαίνει το αντίθετο όλα πάνε στραβά και υπαίτιοι είμαστε εμείς με τα αλλοπρόσαλλα συναισθήματά μας, την ευκολοπιστία μας που δείχνουμε στους ποτισμένους με λατρεία για την εξουσία, οι οποίοι με μικροπρέπεια και ασέβεια πολιτικοί μας, ανίκανοι όπως δηλώνουν, κάνουν πρώτα το κακό στην πατρίδα.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε πολλά λάθη μας. Μόνο στα δύο τελευταία το Μακεδονικό και το Προσφυγικό, τα οποία σημάδεψαν την ζωή μας. Το πρώτο μέρα μεσημέρι παραχωρήθηκε συμβολαιογραφικώς στους Σλάβους από δύο μόνο πρόσωπα, μοναδικό φαινόμενο στα χρονικά της παγκόσμιας ιστορίας και χωρίς την έγκριση του λαού μας. Άξιοι!

Και το δεύτερο το οποίο απειλεί την εξαφάνιση της φυλής μας άρχισε εδώ και πέντε χρόνια και προχωρεί με την δική μας διάθεση και με τον αντιρατσισμό της τότε κυβερνήσεως και του αριστερού δήθεν Έλληνα του μοναδικού συμφεροντολόγου πάντα εις βάρος της πατρίδος.

Λοιπόν τι μαρτυρούν οι 400 οργανώσεις ΜΚΟ; Ποιος τις δημιούργησε; Τρύπες για να φάμε τα χρήματα των Φράγκων, αλλά κανένας προβληματισμός γι’ αυτό που ακολούθησε και το κακό που θα γίνει μελλοντικά. Όλα ανεξέλεγκτα. Πνιχτήκαμε από λιποτάκτες και ευκαιριακούς τουρίστες της Ασίας και της Αφρικής και τώρα, αφού γέμισαν νησιά και ενδοχώρα, πάλι οι ίδιοι εμποδίζουν με κάθε τρόπο την έστω υποτυπώδη κυβερνητική προσπάθεια, να ξεκινήσει μια καταγραφή και αξιολόγηση των εισερχομένων από κάθε σημείο των συνόρων μας.

Οι τέως κυβερνώντες έκαναν Μόριες και Μόριες και τώρα εμφανίζονται στα κανάλια και ανακατωμένοι με τους Νησιώτες που τους έπνιξαν εμποδίζουν την πατρίδα να εφαρμόσει τα μέτρα που θα ωφελήσουν πρώτα-πρώτα τους Νησιώτες, αφού είναι πνιγμένοι και ζητούν πάλι το μεγαλύτερο πνίξιμο από τους εισερχομένους παράνομους και βοηθούμενους από τις ΜΚΟ, που ίσως τις βοηθούν και οι Νησιώτες. 

Με σημαία τους τον Μουτζούρη, όπως ήταν ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό ο «πρώτος προδότης» όπως λένε της Μακεδονίας που πέρασε η παραχώρηση χωρίς ντροπή. Βρε Νησιώτες ζητάτε να σταματήσει το κράτος να ενδιαφέρεται πρώτα για σας και το χρέος της προς την υπόλοιπη πατρίδα, γιατί προμηνύεται η νέα δουλεία της χώρας μας από την Τουρκία, μέσα σε πέντε χρόνια, θα χαθεί η πιο ιστορική χώρα του κόσμου, θα γεμίσει όλη η χώρα τζαμιά και αλή πασάδες.

Μαζέψτε τα μυαλά σας για να σωθείτε από το κράτος, το οποίο μπορεί να το πετύχει μόνο αυτό κι όχι ο Μουτζούρης με τους γνωστούς που δημιούργησαν το θάνατό σας γρηγορότερα. Το οργανωμένο κράτος με την χωροφυλακή, το λιμενικό, τον στρατό, την αεροπορία και όλα τα μέσα θα προλάβουν τον θάνατο της χώρας. Κανένας Μουτζούρης ή ΜΚΟ που σας έπνιξαν πριν την ώρα σας. Θα χαθείτε οριστικά έτσι όπως πάτε, οι ψευτοπροφήτες αφθονούν εδώ και χρόνια ανακατωμένοι με τα ξένα συμφέροντα.

Εμείς οι Δυτικομακεδόνες δέκα χρόνια πολεμήσαμε τον ξενόφερτο κομμουνισμό, υποφέραμε αλλά βοηθήσαμε τον στρατό, υπομείναμε και κερδίσαμε την ελευθερία και την πατρίδα μας.

Δυστυχώς αυτή είναι μοίρα των ανθρώπων των διαβιούντων στα σύνορα να αγωνίζονται για τους κεντρώους της χώρας που κοιμούνται γυμνοί, αλλά και με όλα τα αμαρτήματα, γιατί δεν επιτρέπουν να γίνει ο ευλογημένη (πραγματική) αποκέντρωση όπως σ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης. Βάλτε νου. Οι κεντρώοι ως τώρα δεν θέλησαν να διαλύσουν τα Εξάρχεια, την Πάντειο, το Ζαφείρι, το Μενίδι, το Πολυτεχνείο, έμαθαν να ζουν από την εκμετάλλευση και δεν θέλουν να λειτουργήσει το κράτος νόμιμα και σωστά. Με το μυαλό που κουβαλάνε σύντομα θα χάσουν αυτά τα χουζούρια και τα πολλά αγαθά. 
Ήδη έφτιαξαν το πρώτο τζαμί. Σε λίγο θα γεμίσει όλη η χώρα τζαμιά και θα χορεύουν τα πραγματικά τσιφτετέλια.

Τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε την χώρα μας κι όχι την Κόκα-Κόλα και τον αργιλέ στα καφενεία.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Με τιμή
Ν. Πρώιος


ΥΓ 1. Κύριε πρωθυπουργέ, καλές οι συμφωνίες με τους Ευρωπαίους, αλλά ήρθε η ώρα να κάνουμε συμφωνία με την Συρία και την Αρμενία για να τελειώσει το θέμα με την Τουρκία. Ως εδώ και μη παρέκει. 
ΥΓ2. Εμείς μπήκαμε στον ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία της Αμερικής και όχι υπό την ηγεσία της σημερινής Τουρκίας. Είναι λυπηρό ότι οι Αμερικανοί παρέδωσαν την ηγεσία στους Τούρκους, οι οποίοι επιτίθενται στην Ελλάδα, χωρίς να σέβονται τίποτα. Θα παρακαλέσουμε τους Αμερικανούς να μην γίνουν και πάλι εμπόδιο, όπως με την Κύπρο το 1974. 
ΥΓ3 Έλληνες, δεξιοί και αριστεροί, συμφεροντολόγοι και λοιποί επιβουλείς, ενωθείτε γιατί κινδυνεύει άμεσα η πατρίδας μας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 5 Μαρτίου 2020, αρ. φύλλου 1024


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/20

    Μην τα λέτε αυτά θα σας κατηγορούν για ακροδεξιό,φασίστα,ναζιστή,ρατσιστή,ρητορική μίσους,αρνητή της αδελφοσύνης των λαών,και άλλα τέτοια χαριτωμένα τσιτάτα του συρμού των ανθελλήνων!!!
    Μην τους προβληματίζετε περισσότερο....

    Έρρωσθε οι μη ερυθροί

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ