26.5.21

Δημοτικός λαχανόκηπος

Ξεκίνησε η διαδικασία παραχώρησης μικροαγρών στο δημοτικό λαχανόκηπο του δήμου Καστοριάς στην περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Καστοριάς ενώ δεν επιτρέπεται η παραχώρηση άνω των 50 τμ στην ίδια οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των άγαμων τέκνων. Η κατάθεση των σχετικών αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο χώρο υποδοχής του δημαρχείου Καστοριάς έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/21

    Ακόμη ένα έργο Αγγελή που άργησατε να ξεκινήσετε Γιάνη μου. Εδώ και 2 μήνες θα έπρεπε να είσαστε έτοιμοι Λάζαρε Ζήση. Πότε θα γίνουν οι ντομάτες; το Νοέμβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/21

      Τις ντομάτες τις θέλουμε σάπιες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/21

    Χωρίς ίχνος Ντροπής θυμήθηκαν να δώσουν τους λάχανο κήπους μήνα Ιούνιο....
    Σαν να δίνουν χωρικά ξύλα μήνα Δεκέμβριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/21

    Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου Καστοριάς, μιας άκρως πετυχημένης δράσης κατά την οποία, ο Δήμος Καστοριάς παραχώρησε σε μόνιμους κάτοικους του Δήμου εκτάσεις, για την καλλιέργεια λαχανικών και άλλων οπωροκηπευτικών προϊόντων.

    Το 2015, μία έκταση 4 και πλέον στρεμμάτων, χωρίστηκε σε τεμάχια των 50 τετρ. μέτρων και παραχωρήθηκε έπειτα από κλήρωση σε κατοίκους της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/21

      Κι από το χρήστη 2015 μας το παρουσιάζουν το 2021 για ιδέα δική τους. Τι να αυτό ρε;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Η ΟΔΟΣ αναγκάζεται συχνά να μην αναρτά σχόλια τα οποία περιέχουν ανάρμοστες εκφράσεις και στοιχεία φαιδρότητας και παρακαλεί τους σχολιαστές να αποφεύγουν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ