7.5.21

Οφθαλμοφανές



   
[...] Αξιοσημείωτο στην περίπτωση της μόλυνσης των υδάτων στην Καστοριά είναι το γεγονός ότι, τα συμφέροντα που προκαλούν το πρόβλημα, σύμφωνα με φήμες, τις καταγγελίες και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, δεν γνωρίζουν σύνορα ούτε κομματικά χρώματα, ούτε και κανένα άλλο, εκτός από το χρώμα του χρήματος. 

Οφθαλμοφανές

ΟΔΟΣ 18.3.2021 | 1072


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/21

    Ανοιχτές από σήμερα οι παιδικές χαρές του Δήμου Άργους Ορεστικού, μετά την αλλαγή των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19.

    Μεταξύ αυτών και οι τέσσερις ολοκαίνουριες παιδικές χαρές στην πόλη του Άργους Ορεστικού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», οι οποίες έλαβαν και την απαιτούμενη για τη λειτουργία τους πιστοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/21

    Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις του Δήμου στην περιοχή της Εμποροπανήγυρης, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθεί το Άργος Ορεστικό το 8ο Rally Greece Offroad, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/21

    Καλά οι παιδικές χαρές το Rally Greece Offroad τι το θέλετε; Για να προστατεύσετε το περιβάλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/21

      Για να δουλέψουν τα βενζινάδικα, οι ξενώνες, οι καφετέριες και τα εστιατόρια του Άργους Ορεστικού... Και για να δει εικόνες του όλος ο κόσμος...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/5/21

      Έχεις δίκιο. Θα της δουν και οι εναλλακτικοί τουρίστες και το πρώτο πού θα κάνουν θα είναι να κλείσουν την επόμενη πτήση για να αναπνεύσουν τον καθαρό αέρα του Άργους.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/21

    Με την υπόθεση του τριχλωροαιθυλενιου είχα φτάσει να πιστεύω ότι τον δήμαρχο τον ενδιέφερε το περιβάλλον, άλλα διαπιστώνω ότι πάνω από όλα είναι τα τάλιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/21

    Διαβάζοντας το σχόλιο θυμήθηκα τον Μιτεράν που πουλούσε σοσιαλισμό και όπλα. O δήμαρχος πουλάει πράσινο δήμο και Rallye. Κάτι δεν ταιριάζει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/21

      Ο δικός σας Δήμαρχος τι πουλάει....;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/5/21

      Ο δικός μας Δήμαρχος μόνο μούρη πουλάει. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις περιβαλλοντικές βαρβαρότητες των άλλων δημάρχων.

      Διαγραφή
  6. Αυτονόητη επισήμανση:

    Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.

    Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωσή τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή.

    Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ