14.5.21

Οφθαλμοφανές



   
[...] O αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, παραδέχθηκε ότι οι έλεγχοι ήδη μειώθηκαν λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και την παράλληλη αναστολή της λειτουργίας των επιχειρήσεων λόγω lockdown, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση των ρύπων. Πρόσθεσε όμως πως στις μετρήσεις οι επικίνδυνες ουσίες εξακολουθούν να ανιχνεύονται. Aποκαλύφθηκε έτσι ότι ακόμη κι αν είναι κλειστές ή υπολειτουργούν οι επιχειρήσεις, η μόλυνση με επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες συνεχίζει να ιχνηλατείται.

Οφθαλμοφανές

ΟΔΟΣ 18.3.2021 | 1072


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/5/21

    Φυσικά και υπάρχει η μόλυνση. Έγινε αυτό που φοβόμασταν. Οι επικίνδυνες ουσίες ήδη έφθασαν στον υδροφόρο ορίζοντα και τον μόλυναν. Τώρα παιδιά καληνύχτα. Ετοιμαστείτε για μακροχρόνιες και ακριβές μεθόδους κάθαρσης και αποκατάστασης του υδροφόρου ορίζοντα. Μπράβο στον νταή της ΔΕΥΑΚ. Σταματωτά θέλατε παιδιά, τώρα πληρώστε τον λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/21

      Μήπως γι' αυτό έβαλε ο Τόσκος την αφίσα στη ΔΕΥΑΚ; Για να μας φυλάει η Παναγία από τις επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες του υδροφόροτ ορίζοντα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/21

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/5/21

      Μάλλον γιαυτό δάκρυζε Παναγία. Κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής πού προκάλεσε o επιφωτισμένος [....]

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/21

    Κι ο Ζήσης εκ Βογατσικου θεωρεί το νερό (της Καστοριάς) αρίστης ποιότητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/21

      Στην υγειά του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/21

      Για κάθε περίπτωση εγώ θα συνεχίσω να πίνω το τσιπουράκι μου. Αυτό τουλάχιστον είναι καθαρό. Άσε τον Ζήση να πίνει το νερό της ΔΕΥΑΚ.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ