24.10.21

ΜΕΘ


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Η διοίκηση του κ. Γεωργίου Κασαπίδη (περιφερειάρχη) αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών. Χωρίς να διαθέτει καν το θολό πολιτικό υπόβαθρο του προκατόχου του, αλλά αντίθετα προερχόμενος από την ξεκάθαρα φιλευρωπαϊκή παράταξη, δείχνει να μη μπορεί ή και να μη θέλει να αντιμετωπίσει τα ανοικτά και χρονίζοντα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

ΜΕΘ

ΟΔΟΣ 2.9.2021 | 1093


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/21

    Δεν μόνο ο εν λόγω περιφερειάρχης αλλά ο οποιοσδήποτε στην θέση του δεν θα ήταν δυνατόν να ανταπεξέλθει διότι έχουν να διατηρούν κομματικές ισορροπίες και εσωκομματικά παιγνίδια,πολιτικό κόστος λόγω των όποιων αποφάσεων,ανικανότητα κρατικής μηχανής(λόγω νομοθεσίας και διαδικασιών..) και τέλος λόγω προσωπικής ανεπάρκειας ως ανεπάγγελτοι ή ως μη καταξιωμένοι στον βιοπορισμό τους.
    Αυτοί εάν τους ρωτήσουν δεν μπορούν να σου πούν πόσο κάνει ένα λίτρο γάλα ή πότε θερίζουν τα σιτηρά. Τελείως αποκομμένοι από την καθημέρινότητα και την πραγματική ζωή, μεγαλωμένοι ώς κομματικά υβρίδια σε αποστειρωμένους κομματικούς σωλήνες αναμονής...

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/21

      Ακούει τον... πνευματικό του. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία, λάμπει στη Δυτική Μακεδονία.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ