15.9.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Περί οικονομικής κρίσεως

Κύριε διευθυντά,

Δεν ξέρω πόσο έφτασε και σε μας εδώ η οικονομική κρίση, αλλά αν πάρουμε υπ’ όψη μας απόφαση του προέδρου της επιτροπής του Δήμου Καστοριάς, αρμόδιας για την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αντιδημάρχου κ. Κουμπάνη, θα πρέπει να σκεφτόμαστε παντού και πάντα να εφαρμόζουμε σαν δικαιολογία την οικονομική κρίση.
Και σαν παράδειγμα:
Η εν λόγω επιτροπή, και συγκεκριμένα ο αναφερόμενος πρόεδρός της, έλαβε απόφαση πως έπρεπε να λάβει ύστερα από συσσωρευμένες μηνύσεις της Αστυνομίας για πολλές παραβάσεις στην καφετέρια «…..*» της νότιας παραλίας. Και η απόφαση ήταν το προσωρινό κλείσιμο της καφετέριας για 10 (δέκα) μέρες. Εναντίον αυτής της απόφασης, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας έκανε ένσταση αναφέροντας πώς δεν πρέπει να εφαρμοστεί και πρόβαλε διάφορες δικαιολογίες και ζητούσε την αναβολή της εφαρμογής της απόφασης μέχρι τον Σεπτέμβριο και για έναν λόγο ακόμη: της οικονομικής κρίσεως.
Άρπαξε την ευκαιρία ο αντιδήμαρχος και επειδή δεν μπορούσε να βρει άλλη δικαιολογία, δέχθηκε την υπόδειξη του συνηγόρου του ιδιοκτήτη της καφετέριας και ανέβαλε την εφαρμογή της απόφασης επί τρίμηνο, με την παραπάνω δικαιολογία «Λόγω οικονομικής κρίσης».
Άρα, δεν πρέπει να εφαρμόζουμε αποφάσεις που θίγουν παράνομους. Και μπορεί να φανεί και προφήτης ο αντιδήμαρχος και σε 3 μήνες λείψει η οικονομική κρίση.

Ιούνιος 2009
Α.Η.Ρ.
Αριστείδης Ηλίας Ρούνης

Μεγ. Αλεξάνδρου 81 Καστοριά
τηλ. 2467022090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ