27.11.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κ. Μπαϊρακτάρη

Άφωνος μένει ο θεατής από το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Καστοριάς του ΠαΣοΚ και πρόεδρο της Βουλής να απωθεί πίσω του τον βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια: μπροστά στις κάμερες παρακαλώ, χωρίς να αφήσει από το άλλο χέρι του την κορδέλα των εγκαινίων, τον απώθησε πίσω με το ένα χέρι του και κάποιο ίχνος σωφρονιστικού πειθαναγκασμού. Όπως περίπου, πριν από δεκαετίες οι δάσκαλοι της παλιότερης εποχής στοίχιζαν κάπως προσβλητικά του μαθητές του δημοτικού που έσπρωχναν τον μπροστινό τους.


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που μέχρι εκείνη την ώρα χαμογελούσε με την καρδιά του, μόλις και μετά βίας έκρυψε την έκπληξη και αμηχανία του. Αλλά Εκείνος, συνέχισε απτόητος: Αφού μπήκε μπροστά του, απόλαυσε για μια ακόμη φορά κατ’ αποκλειστικότητα το χάδι της τηλεοπτικής δοξολογίας.  Ένα είδος αποθέωσης, που φαίνεται να είναι συναρπαστικό, εθιστικό και λοιμώδες, για να το αποζητούν τόσοι και τόσοι.
Άλλη η χάρη όμως της παλιάς καραβάνας στην πολιτική. Έτσι συμπέρανα στο τέλος. Ειδικά αν οι κινήσεις σου δείχνουν αποφασιστικότητα και τόλμη, έχεις ελπίδες για μια ακόμη ένδοξη θητεία (πριν την επόμενη ίσως).
Φιλικά
O.K.


Το σχετικό βίντεο εδώ.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13.10.2011, αρ. φύλλου 611

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/11/11

    Ο κ. Πετσάλνικος φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα με την εικόνα του. Αν κάνει αυτά που κάνει στο χωριό του, σε τελείως ασήμαντα εγκαίνια, με τελείως ασήμαντους παρισταμένους, σε μία τελείως επαρχιακή τηλεόραση, φανταστείτε τι πέρασε το τελευταίο διάστημα.
    Πρέπει να ήταν το πιο φριχτό της ζωής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/11

    Τέτοια κατάληξη μετά από 30 χρόνια συνεχούς βουλευτικής καριέρας, προκαλεί απόλυτη θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ