23.11.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητή ΟΔΟΣ

Παρακολουθούσα στα δελτία ειδήσεων την π. Κυριακή -χωρίς βεβαίως να συμφωνώ απολύτως- το γιουχάϊσμα που υπέστη ο επί χρόνια φλύαρος και επί παντός επιστητού παντογνώστης υπουργός κ. Χάρης Καστανίδης σε αίθουσα κινηματογράφου στην Θεσσαλονίκη. Ο οποίος με την φωνή του, που η χροιά της παραπέμπει περισσότερο σε θυμόσοφο ή ιεροκήρυκα λόγω των έντονων χρωματισμών της, που την κάνει να ακούγεται ακατάπαυστα ηθικολογική γύρω από τον σοσιαλισμό και την δημοκρατία, δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί έγκαιρα, τις συνέπειες της ανικανότητάς τους, τωρινής και αλλοτινής. Που εκμαύλισαν την Ελλάδα και την κρατούν στο χείλος του βάραθρου.

Επίσης παρακολούθησα τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος στην Κοζάνη, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση για την 99η απελευθέρωση της πόλης.

Όμως το σχόλιό μου έχει να κάνει με τούτο: Παντού αποδοκιμάζονται οι υπουργοί ιδίως της σημερινής (αλλά και τα στελέχη της περασμένης) κυβέρνησης. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι στην Καστοριά, δεν ακούγεται κιχ.

Όχι φυσικά ότι θα συμφωνούσα απαραίτητα σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας. Αλλά καθώς φαίνεται, οι κά- τοικοι της εκλογικής περιφέρειας του βουλευτή Καστοριάς κ. Φιλίππου Πετσάλνικου, περίμεναν τελικά τόσο λίγα (αν περίμεναν κάτι), που δεν κάνουν τον κόπο ούτε να διαμαρτυρηθούν σε βάρος του.
Μήπως σ’ αυτό οφείλεται η ατμόσφαιρα αυγουστιάτικης νηνεμίας;

Ι.Ν.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13.10.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ