20.7.15

Στις Βρυξέλλες οι δύο αντιδήμαρχοι



Οι αντιδήμαρχοι Καστοριάς κ. Μιχαήλ Μπινιάκος και Δημήτριος Κωτούλας, από 29 έως 31 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκαν τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχαν σε πρόγραμμα επισκέψεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η επίσκεψη συνδυάστηκε με την παρακολούθηση ημερίδας που είχε σαν θεματικές την «πολιτική συνοχής ως μοχλό ανάπτυξης» και την «κοινωνική επιχειρηματικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση». Στην συζήτηση που ακολούθησε της ημερίδας τέθηκαν οι προβληματισμοί και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές αρχές και διευκρινίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή των δήμων ως τελικών δικαιούχων σε διάφορα προγράμματα που χρηματοδοτούνται απευθείας από την Ε.Ε. Σε σχετικό δελτίο τύπου του δήμου αναφέρονται τα εξής: «Απώτερος σκοπός του Δήμου Καστοριάς είναι η δικτύωση με την έδρα της Ε.Ε. και η όσο το δυνατόν εντονότερη και πληρέστερη παρουσία του Δήμου Καστοριάς στα κέντρα λήψης των αποφάσεων με στόχο την εξεύρεση επιπλέον πόρων  και την χρηματοδότηση επιπρόσθετων δραστηριοτήτων».


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Απριλίου 2015, αρ. φύλλου 783



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ