5.1.21

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Με δικαίωση του Συνδέσμου 
Γουνοποιών Καστοριάς ξεκίνησε η νέα χρονιά

Με δικαίωση και ικανοποίηση η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, τα μέλη της, οι γουνοποιοί Καστοριάς - Σιάτιστας και όλοι φορείς του κλάδου που τους εκπροσωπούν, υποδέχτηκαν το απαντητικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο θέμα" στην εξώδικη δήλωση - πρόσκληση που είχε κατατεθεί τις 4-4-2020, για τη διάχυση μη έγκυρων πληροφοριών περί της διάδοσης του ιού Covid -19 στον νομό Καστοριάς. Πληροφορίες, οι οποίες έπλητταν το ήθος και την επαγγελματική ακεραιότητα του κλάδου, καθιστώντας τον εσφαλμένως εξιλαστήριο θύμα, σε μία κρίσιμη περίοδο για τον παγκόσμιο χάρτη. Η δημιουργία αόρατων εχθρών και τεχνητών θυμάτων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, δεν επιλύει προβλήματα, αντιθέτως πολλαπλασιάζει τα υπάρχοντα και αποπροσανατολίζει την γνώμη της Τοπικής Κοινωνίας.
Με ανακοίνωση στην κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο θέμα" τις 3-1-2021 του συντάκτη τους, δηλώνουν μεταμέλεια και ότι χρησιμοποίησαν από λάθος τους μη τεκμηριωμένες πηγές για το δημοσίευμά τους.

Εκ της Διoικήσεως


Σχετικά:

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/21

    Το είχε ενημέρωση από που τους ΕΧΟΥΜΕ σιχαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/21

    Ασύντακτο σχόλιο. Γράψτο και ξαναρίξτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/21

    Το "Πρωτο Θεμα" είχε τις δημοσιογραφικες του πηγές απο Καστοριά...που παντα είναι στο απυρόβλητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/21

      Οι οποιοι σημερα πανηγυριζουν υπερ του ΣΓΚ και μιλουν για δικαιωση του ΣΓΚ...ενω αυτοί είχαν δυσφήμισει στας Αθήνας...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/21

    Βρε παιδιά ο κλάδος θίχτηκε απο συγκεκριμενους τοπικους δημοσιογράφους που έβγαιναν καθημερινα στον αέρα και στο γυαλί...απλά στο τέλος έβγαλαν την ουρα τους απ έξω ως συνήθως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/21

    Μηπως ήταν ψέμα και η μόλυνση των υδροφορέων με τριχλωροαιθυλένιο και ήταν η γενετικά τροποποιημένη γελάδα του γείτονα που κατουράει οργανοχλωρικές ενώσεις; Να ψάξετε το θέμα ρε παιδιά μην σας στείλουν και εσάς καμμία εξώδικη δήλωση - πρόσκληση και έχουμε και νομικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ