20.1.21

2020 σαν το χειρότερο έτος



[...] Και από τότε εγκαταστάθηκε στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς μαζί με 2 άλλες κυρίες, όλες εκπροσώπους του κάποτε λεγόμενου ασθενούς φύλου. Από εκεί διευθύνει σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που της ανέθεσε ο δήμαρχος το μεγάλο έργο της σωστής πληροφόρησης. Η ίδια φέρεται να εξελίσσεται σε ένα από τα 2-3 πιο στενά πρόσωπα – συνεργάτες που τον επικουρούν, μιας και δεν τα προλαβαίνει όλα ο δήμαρχος. Το ότι δεν προλαβαίνει, είναι ένα γεγονός. Ευτυχώς έχει την Γιάννα όμως.

    ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020

7.1.2021 | 1062



8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/1/21

  Τα πήγαν περίφημα με τον αποχιονισμο... Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο πολύ χιόνι στην Καστοριά...Ακόμη κι αυτοί που περιμένουν ρουσφέτι για τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις βγήκαν κι ευχαρίστησαν δημόσια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος20/1/21

  Ο Τζο Μπαιντεν άραγε θα έμαθε για τις αλλαγές Αντιδημαρχων..;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/1/21

   Ήδη έκλεισε ραντεβού η Γιάννα... Του χρόνου αν πάνε όλα καλά θα έρθει στα Ραγκουτσαρια...

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος20/1/21

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος20/1/21

  Αφού ρε μπέτσκες Καστοριανοί σας γλεντάει το [....] της Πτολεμαΐδας, μπράβο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος20/1/21

  Τελικά μόνο ένας Αντιδήμαρχος του Αγγελή δεν έφτανε... Οπότε μπήκαν ακόμη δύο του Αγγελή... Σύνολο τρεις του Αγγελή σήμερα Αντιδήμαρχοι του Κορεντσιδη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/1/21

   Έπεσε το 50€ και ήρθε η πληρωμένη απάντηση από το προσκυνημένο blog....Διάλεξε τους καλύτερους ο Κορεντσιδης...

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος21/1/21

  Με τις σαρωτικές αλλαγές ικανοτάτων στελεχών που επέλεξε ο κ. δήμαρχος -σύμφωνα με ακατανόμαστα προσκυνημένα μπλόκ- επιτέλους, ήρθε η ώρα για δουλειά και για νέα πρόσωπα. Η δημαρχία Κορεντσίδη κατέχει ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ εκτός τον γενικό διασυρμό. Αυτό της συρρίκνωσης του πληθυσμού. Θα το δείξει η απογραφή σύντομα. Θυμηθείτε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ