26.5.21

1.250.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του διοικητηρίου

Την πρόταση για την υλοποίηση του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς», έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημητρίου Σαββόπουλου, ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή της η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας κατά τη συνεδρίαση στις 25 Μαΐου 2021.
Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 €, που θα υποβληθεί ως πρόταση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, στην πρόσκληση 139 με τίτλο: «Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτηρίων». Στόχος είναι η δραστική μείωση της ενεργειακής δαπάνης των δημοσίων κτηρίων και η μετάβαση σε ενεργειακή κατάσταση, τουλάχιστον στο ελάχιστο της κείμενης εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας, ώστε να προκύψουν κτήρια με την μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση.
Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς περιλαμβάνουν εργασίες τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης περιμετρικά του κτιρίου πάχους 10 εκ., εσωτερική θερμομόνωση πάχους 10 εκ. εσωτερικά στην πλάκα του πρώτου ορόφου κάτω από το δώμα και στην πλάκα του τρίτου ορόφου κάτω από τη στέγη, αντικατάσταση κουφωμάτων, αντικατάσταση λέβητα και αντικατάσταση φωτιστικών-λαμπτήρων με νέους τύπου led.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/21

    Μεγάλο έργο, αν και το Καρυπιδη... Ας ελπίσουμε να κλείνουν τα παράθυρα οι υπάλληλοι με ανοιχτά καλοριφέρ... Δήμαρχε σειρά έχουν τα σχολεία... Μην αργείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/21

      Ρε φίλε μη τρως τα παραμύθια τους τα έργα αυτά είναι ενταγμένα εδώ και χρόνια. Ήδη άργησαν οι τωρινό να τα υλοποιήσουν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/21

    μιλήσει προεκλογικά σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για 1.000.000 € άσφαλτοστρωση γυρολιμνιάς σε Πρόγραμμα ΟΧΕ. Το θυμάσαι Λάζαρε; Θα τηρησετε την προεκλογική σας υπόσχεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/21

    Με 1.250.000 ευρώ κτίζεις Κέντρο Υγείας για την Πανδημία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/21

      Πλάκα πλάκα. Δεν χόρτασαν να μπουκώνουν οι εργολάβοι δημόσιο κασέρι.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ