29.10.21

Λόγος & Αντίλογος

 
ODOS newspaper of Kastoria


Να πως διεκδικούν οι μορφωμένοι της Αθήνας
τα παράνομα δικαιώματά τους

Την βραδιά της 9-3-2021 όλη η Ελλάδα παρακολούθησε σοκαρισμένη την λυσσαλέα επίθεση των σοφών απογόνων του Σωκράτη, του Διογένη, του Πλάτωνα και των λοιπών κατά της Δημοκρατίας αυτών που επαγγέλλονται οι σύγχρονοι Αθηναίοι. Είναι οι ίδιοι που κρύφτηκαν στην περίοδο του Μακεδονικού ζητήματος, για το οποίο ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο, χωρίς την συμμετοχή των πανεπιστημιακών, φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών. Απόντες επιδεικτικά στον πατριωτισμό. Πως την εννοούν την Δημοκρατία και με τι τρόπο θα την στερήσουν από λοιπούς Έλληνες. Τους θαυμάσαμε εμείς οι επαρχιώτες και τους συγχαίρουμε. Άξιος ο μισθός τους, γιατί ομοιάζουν απαράλλακτα με τους προγόνους μας που προαναφέραμε. Δημοκράτες που θυμίζουν Τζιχαντιστές!

Με την σειρά μας και το λίγο μυαλό που έχουμε, αναζητούμε να βρούμε ποιοι είναι οι Δημοκράτες; Είναι οι Σμυρνιώτες Αθηναίοι ή οι χωροφύλακες, οι οποίοι εν υπηρεσία ευρισκόμενοι υπερασπίζονται την πατρίδα και τους νόμους της; Αγαπητοί Σμυρνιώτες, όπως σας παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι, συμμετείχατε οικογενειακώς στην καταστροφή της περιοχής σας και του τραυματισμού των οργάνων της τάξης. Σας καταρρακώνει αυτή η ενέργεια και γίνατε έτσι το δεύτερη Ζεφύρι της Αθήνας. Κρίμα στην καταγωγή σας. Σας συνιστούμε να αγκαλιάσετε πάλι τα τμήμα Ασφαλείας του κράτους, γιατί η σωτηρία της ζωής και των περιουσιών σας μόνο το κράτος παρέχει σήμερα.

Ποιοι ζητούν την κατάλυση της Δικαιοσύνης με τον ξεσηκωμό για την απελευθέρωση ενός φουκαρά καθηγητή δολοφόνου, διατασσόμενου, όπως τώρα αποδεικνύεται από οργάνωση. Από την εν γένει παρουσία τους, και την αναισθησία για τις πράξεις του, φαίνεται καθαρά πως άλλοι τότε και σήμερα, με τα συλλαλητήρια συμπαράστασης. κάτι άλλο ζητούν πάλι από αυτόν.

Όχι άλλο ρεζίλι για την χώρα, την οποία σέβονται και έρχονται 20 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο για να θαυμάσουν την Δημοκρατία των σοφών προγόνων μας. Δεν σας το επιτρέπουμε, εμείς οι επαρχιώτες, να συνεχίζεται αυτόν τον εξευτελισμό για την χώρα, με την επαγγελλόμενη ψευτο-δημοκρατία σας, συμφεροντολόγοι Αθηναίοι από κάθε μεριά. Έγινε γνωστό τι πιστεύατε το 1942-1950, όπως και αργότερα τι πιστεύατε όταν χορεύατε δημοκρατικά με την Χούντα σύμφωνα με αυτά που θέλετε τώρα: τα δήθεν δημοκρατικά και τα δήθεν προοδευτικά. Αφού δεν θέλετε εσείς εκεί κάτω την χωροφυλακή, η οποία είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας και στήριξη της κοινωνίας και την σκοτώνετε, εμείς, σας λέμε ευθαρσώς, την θέλουμε. 

Η περιοχή της Καστοριάς στα σύνορα της Ελλάδος, κοντά σε δύο άλλα κράτη, έμεινε χωρίς την πλήρη ασφάλειά της γιατί έχασε τα δέκα τμήματα χωροφυλακής που είχε και σήμερα ακόμη τα επιζητεί.Το ίδιο και άλλες περιοχές της χώρας, γιατί μας καταργήσατε την ασφάλεια και ήδη από το 1982 ο Ανδρέας Παπανδρέου έφτιαξε τα πολυδύναμα τμήματα ασφαλείας των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και από τότε είμαστε ανασφαλείς, εμείς εδώ που φυλάμε Θερμοπύλες. 

Μας πήρατε ακόμη και τους συνοριοφύλακες, καθώς φαίνεται ότι η Αθήνα συνορεύει με την Άγκυρα του Ερντογάν. Να γιατί κοιμόσαστε γυμνοί οι Αθηναίοι; Τώρα επιτίθεσθε με νέας εφευρέσεως πολεμικά όπλα κατά των αστυνομικών και έχουμε δέκα ημιθανείς χωροφύλακες της Δημοσίας Τάξεως από τα ειρηνικά τελευταία όπλα σας: βόμβες μολότοφ, οβίδες με ΤΝΤ και συνδυασμένα με άλλα εκρηκτικά, λίγο απέχοντα από τα πραγματικά όπλα των Αμερικανών και Ρώσων. Όλα αυτά για την Δημοκρατία, την Προοδευτική Δημοκρατία που επαγγέλλεσθε.

-Θα αναφερθούμε και στο περιστατικό της χειροδικίας του άγνωστου πολίτη από όργανα της Δημοσίας Τάξεως. Εδώ έχουμε πολύ πολύ πονηρή ενέργεια διασυρμού των οργάνων της Δημοσίας Τάξεως. Εξ αιτίας της μεροληπτικής παρουσιάσεως του περιστατικού. Ο ρεπόρτερ και ο δημοσιογράφος είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της εικόνας. Γιατί απέκρυψε το αρχικό μέρος της συναντήσεως του πολίτη με το όργανο και την αρχή της στιχομυθίας. Ακούστηκε ότι ο πολίτης αρνήθηκε τον έλεγχο και επιπλέον επιχείρησε να αρπάξει το περίστροφο του οργάνου για άγνωστη χρήση, με πρόθεση ακόμη να σκοτώσει και τον αστυνομικό; Επίσης η διοίκηση της Χωροφυλακής πρέπει να εγκαλέσει τον ρεπόρτερ-ηθικό αυτουργό, για τον εσκεμμένο διασυρμό της Χωροφυλακής και να ζητήσει ποινική ρήτρα 10 εκατ. από το ΕΣΡ και τα κανάλια, γιατί έδειξαν μόνο το επεισόδιο της χειροδικίας και όχι όλο το γεγονός, με προφανή σκοπό την δυσφήμηση της Χωροφυλακής και στην συνέχεια να ακουστούν απαράδεκτα αποσπάσματα αρχηγών, δημοσιογράφων και λοιπών, εις βάρος της δημοσίας τάξεως, με αποτέλεσμα το θέμα να συζητηθεί στην βουλή. 

Είναι λυπηρό το γεγονός για τον εκπαιδευτικό χώρο, να τους βάζουν καλαμπόκι στις τσάντες, και να γίνονται άβουλα πολιτικά όργανα για κάθε σκοπιμότητα αντιπαραθέσεως στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα κόμματα για επίδειξη δύναμης. Μάλιστα σας ετοιμάζουν και τα χρωματιστά πανό, και εσείς τα κρατάτε επιδεικτικά και περιχαρής σαν κουρδισμένα ρολόγια. Είναι να μην λυπάσαι; Εδώ και 40 χρόνια καταστρέφουν τα πανεπιστημιακά κτήρια, πλήρωσε η πατρίδα μέχρι σήμερα 25 δις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν. Τώρα λόγω κορωνοϊού, ούτε οι συνταξιούχοι πατεράδες σας, ούτε οι παππούδες σας, θα μπορέσουν να πληρώνουν την δωρεάν παιδεία , τις εστίες σας και τις αυθαίρετες πράξεις σας.  Ήρθε η ώρα η πολιτεία να προστατεύσει την ζωή των πρυτάνεων από πνιγμό και να διασώσει την περιουσία των κτηρίων από βανδαλισμούς με την τοποθέτηση του χωροφύλακα, όχι στις αίθουσες διδασκαλίας, ούτε στα αμφιθέατρα, αλλά μόνο για την τάξη. 

Κύριε Τζανακόπουλε, δεν ξέρουμε πώς θα αντιδρούσε ο συνοδός σου χωροφύλακας, εάν δεχόσουν παρόμοια συμπεριφορά από τον «χ» πολίτη έτσι όπως παρουσιάστηκε στο όργανο. Και κύριε Μυλώπουλε, καθηγητά της Θεσσαλονίκης, τα κτήρια των ιδρυμάτων δεν είναι ΙΧ, αλλά ανήκουν σε όλους και για τις επόμενες γενεές σπουδαστών. Και τέλος, για τους δημοσιογράφους Παπαδημητρίου και τον διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», αλλά και στον κύριο Τζανακόπουλο, τους καθησυχάζουμε λέγοντας ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την Αστυνομία που εκτελεί το έργο της, αλλά από τους βουλευτές του ΣυΡιζΑ, τον Γεώργιο Παπανδρέου ακόμη και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, που χάρισαν το ιστορικό ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, στους Σλάβους.

Νίκος Αχ. Πρώιος

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Μαρτίου 2021, αρ. φύλλου 1072

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/10/21

    Με το συμπάθιο αλλά τα 20 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο δεν έρχονται για να θαυμάσουν την Δημοκρατία των σοφών προγόνων μας αλλά να κάνουν αυτά που δεν τους αφήνει να κάνουν στις χώρες τους η δική τους αστυνομία. Μη μου πείτε ότι σε εποχή COVID οι εν λόγω τουρίστες θα μπορούσαν να γιορτάσουν τα πάρτι της Μυκόνου στη κεντρική η στην βόρια Ευρώπη. Δεν θα τα βάλουμε με τους πελάτες του μεγαλοξενοδοχου, θα χάσει τάλιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ