23.5.22

Run


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Πόλη χωρίς πνευματικό κέντρο ή εκθεσιακό χώρο για την τέχνη είναι αδύνατο να προκόψει. Πόλη στην οποία, μια επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει πως συνήθως η επικαιρότητά της, εξαντλείται στις πανηγύρεις των ιερών ναών και τις φωτογραφήσεις των «επισήμων» με τον κλήρο ή τα κεντρικά κομματικά πρόσωπα, δεν έχει ακόμη πολύ χρόνο ελπίδας.

Run Lola Run 

ΟΔΟΣ 19.5.2022 | 1125


33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/22

    Ελπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/22

    Μπάα σύντροφος Κίμ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/22

      Πρόεδρος Κιμ. Χτες πάλι έδειξε ήθος και ευγένεια, προσβαλλοντας τον κύριο Δικαστικό Επιμελητή.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/22

    Είδηση :
    Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος διοργάνωσε τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί Σκηνής. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και 29 Δήμων πανελλαδικά, πλην της Καστοριάς.
    Και όμως, από τις 250 συμμετοχές προκρίθηκε η συμμετοχή της Καστοριάς για τον τελικό διαγωνισμό.
    Θαύμα! Θαύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/22

      Τι λες τώρα; Οι δικοί μας Δήμοι έχουν προτεραιότητα να διοργανώνουν τρεχάλα και ράλυ. Για τους συμπατριώτες μας στις Τέχνες και τα Γράμματα θα μιλάμε; Όσο για τη συγκεκριμένη συμμετοχή και την πρόκριση, χαλάλι να γίνει στους ανθρώπους που δίνουν αγώνα, με γνήσια σεμνότητα - χωρίς διαφημιστικά τρικ, κι ας μη τους στηρίζει ο ίδιος τους ο Δήμος. Άμα όμως πάρουν το έπαθλο, τότε θα ξυπνήσουν οι "άρχοντες" και θα σπεύδουν για φωτό...
      Καραγκιοζιλίκια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/22

      Σε αυτό φταίνε οι βραβευθέντες που επιτρέπουν να τους πατρονάρουν οι καλοχαιρέτες. Άμα εμφανισθεί για φωτογραφίες και χαμόγελα κολγκέιτ ρίχτου κανά ούστ και ένα χέρι ξύλο με το στυλιάρι να δείς θα ξαναεμφανισθεί...;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/22

      Στο ράλυ δεν κάνουν τα ίδια; φωτογραφίες και χαμόγελα κολγκέιτ με υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους και στα τσακίδια το περιβάλλον.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/5/22

      Για μισό λεπτό, λύσαμε όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα τις περιοχής όπως η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα από βυρσοδεψία ή τα ανεξέλεγκτα ραντίσματα στις μηλοκαλλιέργειες και μας πειράζει το ράλι τώρα; Σαν Καστοριανός γέννημα θρέμα χαίρομαι πάρα πολύ που ο διαχρονικά αδικημένος Δήμος Άργους Ορεστικού κατάφερε να διατηρήσει και να αναδείξει την διοργάνωση που οι δικοί μας άχρηστοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ για την κατασκευή των εγκαταστάσεων ενώ εμείς ακόμα κάνουμε σχέδια επί χάρτου για όλα τα ζητήματα. Μπράβο και πάλι μπράβο, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα σε φωτογραφίες με χαμόγελα κολγκέιτ. Οι διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ιδανικές για πάρα πολλά σημεία της περιοχής μας λαμβάνοντας πάντα υπόψη βέβαια και την μη διατάραξη της τοπικής πανίδας και ας μην κάνουμε υποδείξεις για το περιβάλλον οι Καστοριανοί που την μικρή γυρολιμνιά την οδηγούμε αντί να την περπατούμε. Προφανώς και η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι το πιο σημαντικό που μας έλειπε σε μια πόλη χωρίς πνευματικό κέντρο δυο δεκαετίες τώρα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/5/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/5/22

      το θέμα είναι ότι όταν βρωμίζεις τον τόπο με το ράλυ δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά όταν μιλάς για την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, γιατί είσαι [....] της ΔΕΥΑΚ. Από έναν γεωλόγο, όπως ο [....], θα περίμενα περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/5/22

      [....] Ρέ οδέ, ο ίδιος ο Κεπα δηλώνει γεωλόγος. Δηλαδή είναι γεωλόγος όταν μιλάει για μολυσμένους υδροφόρους ορίζοντες (όταν συμφέρει) και δεν είναι όταν μιλάμε για μόλυνση εδαφών και υδάτων από το ράλυ (όταν δεν συμφέρει); ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/22

    Ο Γιάνης πήγε στην Αθήνα για να λύσει το θέμα φράγμα Νεστορίου..... Μπράβο στο Δήμαρχο μας.... Νέο δίκτυο ύδρευσης 10.000.000€ δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Μ θέματα γειτονικών Δήμων ασχολείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/22

    Ο Γιάνης πήγε στο Άργος Ορεστικό να συγχαρεί τη Δημοτική Αρχή για το Rally Offroad (που του πήραν από την Καστοριά) απίστευτα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/22

      Όλα είναι πιστευτά επί δημαρχίας γιάνη....!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/22

      Ο Γιάνης μπορεί να λέει πως εξαιτίας τως γνωριμιών του στα Υπουργεία ήρθε το Ράλι στο Άργος. Πάνο πες κι ένα ευχαριστώ στο Γιάνη....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/5/22

      Τα έλυσε όλα τα προβλήματα του Δήμου Καστοριάς και πήγε να λύσει και το θέμα του φράγματος Νεστορίου.....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/5/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/5/22

    Ο Νιονιος ο Μήτσος ο Λάζαρος ο Στέλιος επέλεξαν να πάνε σε χειρότερη Δημοτική Αρχή κι από αυτή που ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/22

    Ο Γιάνης νομίζει πως είναι ο Βουλευτής του Νομού [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/5/22

    Ονειροπόλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/22

      Ονειροπόλοι είναι οι καθηγητάδες... Ο Γιάνης τα όνειρα του τα πραγματοποιεί...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/5/22

    Από (.....) Κλητήρας.... τότε να σε δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/22

      Πάλι Δήμαρχος θα είναι... Τάϊζει πολύ κόσμο, μμ€ και εργολάβους....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/22

    Με τα ψίχουλα που τους δίνει και κεράσματα.......;;;;; Αυτά είπαμε αυτά (δεν) κάναμε... μόνο (........)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/22

      Ψίχουλα και τζάμπα υποσχέσεις που σκάνε σαν τσιχλόφουσκες, ο άλλος θα δώσει περισσότερα. Από την μια τα παίρνουν από την άλλη τον θάβουν γιατί μάτια έχουν και βλέπουν όπως όλοι.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος31/5/22

    Επόμενος δήμαρχος είναι ο Γρηγοριάδης, χωνέψτε το. Η Κατερίνα που την ενδιαφέρει να κάνει το καλό για το δήμο γιατί είναι χορτασμένη και δεν πάει για μισθό ούτε για τζάμπα ταξίδια όπως άλλοι πολλοί, θα πάει μαζί του και θα φέρει τον κόσμο της, οι καθηγητές δεν θα πάνε πουθενά γιατί δεν ικανοί ούτε για σοβαρές συνεργασίες ούτε έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μισθός τρέχει και η δουλειά έχει ωράριο. Ξεκίνησαν ήδη να φτιάχνουν βαλίτσες και θα έρθουν πάλι το φθινόπωρο, στο μεταξύ θα πίνουν και θα τρώνε και θα λένε αμπελοφιλοσοφίες. Ρωτήστε όσους τους ψήφισαν να σας πούνε, μόνο απογοήτευση.
    Ας επιστρέψουμε στην σοβαρότητα επιτέλους, φτάνει έγινε σούργελο ο δήμος Καστοριάς.
    Εκτός αν εμφανιστεί κάποιος άλλος, τότε ξαναμιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/22

      Κατάλαβα καλά; Η σοβαρότητα είναι ένας συνταξιούχος στρατιωτικός και μία ανύπαρκτη σύμβουλος; Αυτό μας έλειπε, μας μένει να γυρίσει και η μποταξατη ξανθιά συνοδός για να έχουμε πρωϊνή εκμπομπή στο Σκάι.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/5/22

    Ποιος;Ο Γρηγοριαδης;χα,χα,απο που και ως που ο γρηγοριαδης δημαρχος;επειδη δεν τον βαλανε στην βουλευτικη λιστα;ας βαλει υποψηφιος στο αργος οπου και ζει,να δουμε τι θα παρει,πολιτικος γρηγοριαδης ΔΕΝ υπαρχει,ας απολαυσει την συνταξη του,αρκετα με καποιους παλαιμαχους που ακομα και τωρα θελουν να διαφαιντευουν την καστορια στηριζοντας καποιον θελοντας μετα να λυνουν και να δενουν βαζοντας ειδικους συνεργατες που στο τελος θα παρουν συνταξη απο αυτο και μονο.Τους ξερουμε και θα τους μαυρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/6/22

    Αν έχεις να διαλέξεις μεταξύ του νυν και του στρατηγού όμως, παίρνεις στρατηγό που μπορεί και να βγει σε καλό, το άλλο είναι δοκιμασμένο πως είναι άκυρο. Οπότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/6/22

    Τι να βγει ο στρατηγος;σε καλο;γελανε και τα γελια,σιγουρα δεν γνωριζεις τιποτα,θα ζησουμε αστειες καταστασεις,αλλοι θα λυνουνε και θα δενουνε,βλεπε δεινοσαυρους πρωην πολιτικους και μεγαλογουναρα που συνεχως βαζει ειδικους συνεργατες,ηδη περνουνε τηλεφωνα και γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/6/22

    Περιγράφεις την υπάρχουσα κατάσταση με όλα αυτά με όλα αυτά που λες, και από δαύτη ακριβώς πρέπει να ξεμπλέκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ