18.4.13

ΟΔΟΣ & ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 40€ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 20€ (ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ). ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2106892090 (ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/4 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:00 ΕΩΣ 17:00). Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝ-ΤΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

The Met: Live in HD


Handel’s Giulio Cesare—νέα παραγωγή

27 Απριλίου 2013 | 18:55 | ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η όπερα που κατέκτησε το Λονδίνο την εποχή του Handel έρχεται στη ΜΕΤ στην όλο ζωντάνια παραγωγή του David McVicar. Ο κορυφαίος κοντρατενόρος του κόσμου David Daniels ερμηνεύει τον ρόλο δίπλα στην ακαταμάχητα εξωτική Κλεοπάτρα της Natalie Dessay. Διευθύνει ο ειδικός του μπαρόκ Harry Bicket.
Διάρκεια κατά προσέγγιση μαζί με τα διαλείμματα: 4:31

* * *


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
“ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ”

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς” πρωτοστατώντας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, εξασφάλισε για το φιλόμουσο κοινό της Καστοριάς και ιδιαίτερα για τους φίλους της όπερας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna, τη ζωντανή αναμετάδοση υψηλής ευκρίνειας του προγράμματος «The Met: Live in HD», ενός μοναδικού βραβευμένου θεάματος με παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.
Στην πόλη της Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κατά σειρά ζωντανή αναμετάδοση της περιόδου 2012-2013, το αριστούργημα “Ιούλιος Καίσαρας”, με ελληνικούς υπότιτλους, το Σάββατο 27 Απριλίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ.
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο γραφείο πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”), στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 24670 28999. Τιμές εισιτηρίων: 20,00€ κανονικό, 15,00€ Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων. Το μειωμένο εισιτήριο θα παραχωρείται μόνο με την υπόδειξη μαθητικού – φοιτητικού πάσου καθώς και την κάρτα ανεργίας.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μπορούν να προμηθευτούν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός (20,00 ευρώ αντί 40,00 ευρώ), στην εφημερίδα “ΒΗΜΑ” που θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Κυριακής 21/4 στο ένθετο “Βήμα στον πολιτισμό”, καθώς και στην εφημερίδα “ΟΔΟΣ” στο φύλλο 688 (Πέμπτη 18 Απριλίου) .

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/13

    Έκπληξη η πρωτοβουλία του Δήμου Καστοριάς.
    Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/13

    Να και κάτι που δε το περιμέναμε από την παρούσα Δημοτική Αρχή.
    Συγχαρητήρια και σ' αυτή, και σ' εσάς κ. Μπαϊρακτάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/13

    Κρατήστε μικρό καλάθι... για τις επερχόμενες εκλογές γίνονται όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/13

    'Ωστε κατεβαίνει και η ΟΔΟΣ στις εκλογές;
    (τελικά η μικροψυχία κάποιων δεν έχει ταίρι...)

    "Ιουλιανός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/13

    Να μη γίνει κάτι καλό σ' αυτό τον τόπο! Η μικροψυχία δεν έχει όρια. Απόλυτη επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ