2.4.13

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν




Σας αποστέλλω μερικές φωτογραφίες μετά από το rave party που είχαν χθες το βράδυ στην Κουμπελίδικη. Συγχαρητήρια στους αρμόδιους...  Δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός, δεν υπάρχει αρκετή αστυνόμευση, δεν υπάρχει ένας κάδος απορριμμάτων και τα μικρά παιδιά μας όταν βγαίνουν να παίξουν, βρίσκουν χρησιμοποιημένες σύριγγες! Συγχαρητήρια και πάλι!
Αναγνώστης
xristos79@yahoo.gr

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13 Δεκεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 670

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/13

    Τα μικρά παιδιά βγαίνουν να παίξουν? τι να παίξουν στη Κουμπελίδικη? τους παρκαδόρους? Αφού ειναι η αγάπη μας για την πόλη και το σύμβολο της τέτοιου μεγέθους, που πρέπει να είμαστε οι μόνοι στο κόσμο που το έχουμε κάνει πάρκιγκ...σκουπιδότοπο δεν θα το κάναμε? κι έχεις μετά τους γνωστούς (και τόσο μόνους) γραφικούς που δεν ήθελαν να γκρεμιστεί ο στρατώνας του Μαθιουδάκη..Μπουρλότο!!!! ζήτω τα ΙΧ! ζήτω τα Σώματα ασφαλείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωρίκας3/4/13

    Γιατί ρε φίλε πρώτε Ανώνυμε δεν εμπιστεύεσαι και τον καημό του άλλου; Κάτι θα ξέρει και ο xristos79 που διαμαρτύρεται. Και σίγουρα είναι κι άλλοι που έχουν την ίδια γνώμη και αγωνία μη κοιτάς που δε μιλάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β. Χ.3/4/13

    Αγαπητή "ΟΔΟΣ",
    θέλω να συγχαρώ ειλικρινά τον αναγνώστη που είχε το φιλότιμο να ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα (και θέαμα) και δεν το προσπέρασε με την αναισθησία που δυστυχώς λίγο-πολύ διακατέχει τους περισσότερους. Αυτός έκανε τουλάχιστον το χρέος του ως πολίτης, από εκεί και πέρα όπως λέει και η παροιμία : όποιος έχει το μαχαίρι κόβει και το καρπούζι.
    Γι' αυτό να δούμε αν θα δροσιστούμε ή θα μείνουμε με την όρεξη και σ' αυτό και σε άλλα θέματα του Δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/13

    Στους ίδιους τους αρμόδιους διαμαρτυρήθηκε ο πολίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ