6.10.13

Ο χθεσινός Ευγένιος Ονιέγκιν


Εικόνες από την χθεσινή παράσταση


H τελική σκηνή

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/13

    Συγκλονιστική η τελική σκηνή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/13

    Μπράβο στην αντιδήμαρχο και δεν με ενδιαφέρει το κίνητρό της: αν της αρέσει δηλαδή η όπερα ή όχι, αν προχώρησε στην οργάνωση για μικροπολιτικούς ή όχι λόγους.
    Καταπληκτική η παράσταση από την Νέα Υόρκη. Ακόμη και αν η σκηνοθεσία είχε στοιχεία musical οι ερμηνείες, ο διευθυντής και ορισμένες σκηνές ήταν κορυφαίες. Η σκιερή πλευρά της ρωσικής κουλτούρας και των παθών, στο μεγαλείο τους. Μπράβο!
    ΥΓ έχω όμως μια απορία: πως είναι δυνατό να μην παρακολουθούν τις αναμεταδόσεις, συμπολίτες που μοχθούν για τον πολιτισμό και την τέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/13

    @ Ανώνυμο 3
    Μα οι συμπολίτες που μοχθούν για τον πολιτισμό παρακολουθούν τις αναμεταδόσεις. Οι άλλοι, μοχθούν για άλλα πράγματα, δια μέσου της ενασχόλησης τους με τον πολιτισμό. Και ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφείλουμε να συγχαρούμε την κα Μισκία! Μόνο να εκφράσουμε το παράπονό μας για το ακριβό εισιτήριο. 18 ευρώ είναι πολλά! Πάλι καλά που υπάρχει η προσφορά ένα συν ένα της Οδού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/10/13

    Στον ανώνυμο 3:
    δεν συμφωνώ με την γενίκευσή σου. Για μερικούς/μερικές μπορεί να ισχύει ο υπαινιγμός. Για τους πολλούς/πολλές όμως, ελπίζω πώς όχι.
    Κατά την γνώμη μου λίγο η αναποτελεσμαστική διαφήμιση, ίσως και η κακοκαιρία να ευθύνονται για την απουσία μερικών. Σε μέρικούς ίσως και λίγο η .. αντιζηλία ευθύνονται. Αυτό μάλιστα το τελευταίο δεν μπορώ ούτε να το δικαιολογήσω. Και δεν θα το υποψιαζόμουν, αφού κάθε σύγκριση είναι εκτός πραγματικότητας, αν δεν παρατηρούσα συστηματική και επιδεικτική απουσία μερικών αξιόλογων΄συμπολιτών.
    Η δικαιολογία ότι μπορεί και να μη τους αρέσει η όπερα, δεν μου φαίνεται πειστική. Η τέχνη εκτός από ψυχαγωγία έχει και παιδαγωγική αξία. καλλιεργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/13

    Συγχαρητήρια στη κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία, και σε όλους όσους βοήθησαν να επιτευχθεί η αναμετάδοση και στη Καστοριά. Επιτέλους μια σοβαρή πολιτιστική εκδήλωση στην πόλη μας. Συγχαρητήρια και σε σένα αγαπητή "Οδός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/13

    φτάνει γλύφετε ρε, θα γλυστρήσετε στα σάλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαγγέλης9/10/13

    Δίκιο έχεις, φιλαράκι. Γιατί σάμπως μόνο της Μισκίας επιτυχία είναι αυτό; Αλήθεια πως και δεν παραβρεθηκε στα εγκαίνια του Ωδείου; Αυτό είναι όντος πολιτισμός για την Καστοριά. Δε μπορούσα κι εγώ να πάω αλλά ρε παιδιά τι άδειασμα ήταν ετούτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/10/13

    Παρακολούθησα την Κάρμεν και προχθές τον Ονιέγκιν, και δε μπορώ να πιστέψω την υψηλή ποιότητα της εκδήλωσης (και στη Καστοριά).
    Συγχαρητήρια στους συντελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ