9.1.23

9 Ιανουαρίου 2023


11 σχόλια:

  1. Nephelie9/1/23

    Με το πέρας του δωδεκαημέρου και την αναμονή της εαρινής εορταστικής περιόδου ξεκινά και η πανύγηρις των εκλογών για το 2023.
    Πριν συζητηθεί το πως και το γιατί είμαστε εδώ που είμαστε, πριν αναλογιστούμε τα πρακτέα, τα άπρακτα και αυτά που δεν έγιναν ποτέ, για να προγραμματίσουμε με σύνεση και διάθεση για προκοπή το μέλλον, κοιτιόμαστε μεταξύ μας και μετράμε εχθρούς και φίλους.
    Η ατζέντα της συζήτησης δεν έχει ούτε κατ' επίφαση την ανάγκη για προγραμματισμό δράσεων, αλλά αναλώνεται στο συσχετισμό των δυνάμεων, ποιοι είναι με ποιους. Κι όσοι δεν είναι φίλοι λογίζονται εχθροί.
    Κι αυτό πρέπει να μας δημιουργεί ρεαλιστικές προσδοκίες μιας κι εν τέλει η κάλπη μάλλον χύτρα με χρυσό χυλό είναι και εσένα ψηφοφόρε δεν σου ζητούν να δώσεις τη σκυτάλη αλλά την κουτάλα που θα μοιράσει το ζωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/23

      Να συζητηθεί το πως και το γιατί είμαστε εδώ που είμαστε, να αναλογιστούμε τα πρακτέα, τα άπρακτα και αυτά που δεν έγιναν ποτέ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/23

    Και τώρα που σίγησε ο ήχος των χάλκινων και της βοής του κόσμου, καταλάγιασε η σκόνη των βημάτων και ο καπνός των βεγγαλικών να θυμάστε πως ψηφίζουν αυτοί που μένουν εδώ όλο το χρόνο, όχι οι τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/23

    Η αλήθεια είναι ότι όπως εξελίχθηκε όλη η εορταστική περίοδος ήταν βούτυρο στο ψωμάκι του Γιάννη και της παρέας. Ο κόσμος με πανηγύρια και γιορτούλες χαίρεται και ξεχνά πολύ εύκολα. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους άλλους μνηστήρες που πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλουν να ασχοληθεί κανείς μαζί τους στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nektaria Kallergi [fb]10/1/23

    Κρίμα να ζωντανεύει μόνο στα ραγκουτσάρια αυτός ο δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/23

      Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Νότια παραλία γιατί δεν διαθέτει χώρο τσάμπα για τα τραπέζια μερικών συμβούλων και των κουμπάρων.

      Διαγραφή
  7. Meropi Sotiropoulou [fb]10/1/23

    Ζωή και θάνατος. Πόσο μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/23

      Και διηγώντας τα να κλαις...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/1/23

    Επιτέλους, η πραγματικά... Ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ