3.6.24

Λόγος & Αντίλογος

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Παρακολουθώ με τις τελευταίες εξελίξεις του κόμματος ΣυΡιζΑ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και σκεπτικισμό, αφού ο νέος εξ ουρανού Κασσελάκης παρουσιάζεται σαν οδοστρωτήρας, χωρίς κανένα ενδοιασμό και με απύθμενο θράσος, αλλά και ότι γνωρίζει από νήπιο τα ελληνικά δρώμενα και με τις υποδείξεις του τέως κ. Αλέξη Τσίπρα, του τρεις φορές ηττηθέντος κατά κράτος από το αντίπαλο κυβερνών κόμμα την Νέα Δημοκρατία. Ο νέος Τσέγκιν Χαν πήρε φαλάγγι τον ΣυΡιζΑ και με το σύνθημα «Εγώ θα διώξω τον Μητσοτάκη» και με λόγια σκληρά, «Εγώ θα τα αλλάξω όλα». Μεγάλη προσβολή για την αντιπολίτευση! Αν το πραγματοποιήσει αυτό ο κ. Κασσελάκης, θα αποδειχθεί ότι πράγματι ο ΣυΡιζΑ ήταν αμαρτωλός και ανίκανος κατά την διακυβέρνησή του αλλά και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση με αρχηγό τον θετό πατέρα, ο οποίος φρόντισε για την διάλυση του κόμματός του με τον Κασελάκη ως νέο αρχηγό.
Έπεσε μεγάλη μούγκα και μεγάλη, ζάλη, οι νέοι πρωτοστάτες και πιστοί στον νέο αρχηγό, γνωστά στελέχη του κόμματος, άρπαξαν αμέσως την ευκαιρία και με νύχια και δόντια, μεγάλα και κοφτερά, απειλούν τους τέως συντρόφους, τους αντιθέτως προσκείμενους στον παλιό ΣυΡιζΑ.
Περιφέρονται προστάτες και αποφασισμένοι οι πέριξ του Κασσελάκη, να διαλύσουν τους διαφωνούντες προς τον νέο σατράπη αρχηγό, ο οποίος με τις δηλώσεις του, που κρίθηκαν και αντεθνικές και πολιτικά ασταθείς, προκάλεσε αντιδράσεις. Οι κυριότερες από αυτές ήταν: α) έμμεσα να αναγνωρίσει δικαιώματα της Βορείου Κύπρου στην Τουρκία, β) να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά του Αιγαίου και γ) να υιοθετήσει ελληνόπουλα χωρίς μητρικό γάλα. Ποιος ξέρει πως… Αλλά το πιο περίεργο είναι, γιατί μέχρι στιγμής δεν έλαβαν θέση οι Σπαρτιάτισσες μητέρες, οι Σουλιώτισσες, Ναουσαίες και Μεσολογγίτισσες στο αντικοινονικο-ηθικό πρόβλημα που αναφύεται μελλοντικά για την χώρα. 
Εδώ είμαι υποχρεωμένος και ως Χριστιανός Έλληνας να συγχαρώ τους δραστικά ενεργούντες συντρόφους του ΣυΡιζΑ οι οποίοι διαχώρισαν την θέση και απεχώρησαν. Αυτοί δεν θα ψηφίσουν τα νέα που θα αλλάξει ο σατράπης της Δύσης, ύστερα από την αντεθνική ψήφο στο Μακεδονικό πρόβλημα της χώρας που τους βαρύνει σοβαρά, υποκύπτοντες στην τυφλή και αντεθνική απαίτηση του τέως αρχηγού των Τσίπρα.
Οι καθημερινές εξελίξεις γύρω από τον ΣυΡιζΑ και την εξωτερική προώθηση ντροπής του νέου αρχηγού με τις ιδέες του, η χώρα θα γίνει ένα αντεθνικό και ανήθικο χριστιανικό μπάχαλο και έτοιμο να δεχθεί και χειρότερες προσβολές στην μνήμη των αρχαίων φιλοσόφων μας, για την ένδοξη πνευματική μοναδική κληρονομιά και εθνικών επικών πολεμικών αγώνων, οι οποίοι θαυμάζονται από όλη την ανεπτυγμένη ανθρωπότητα και την τουριστική πλημμυρίδα που δέχεται η χώρας κάθε χρόνο.

Με τιμή 
Νικόλαος Αχιλ. Πρώιος

ΥΓ Οι δύο εισβολείς της χώρας μας αποδεικνύονται οι Ανδρέας Παπανδρέου και Στέφανος Κασσελάκης. Ο μεν πρώτος με το κίνημα πρόσχημα ΠΑΚ και από το εξωτερικό βλαστάρια του που τον συνόδευαν, πήραν την εξουσία. Μέχρι τότε, όπως είπε και ένας υπουργός του «ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας, μας ήξερε». Με αυτό το υλικό κατάφερε να καταστρέψει την οικονομία κατασπαταλώντας τα πακέτα Ντελόρ και τα Μεσογειακά Προγράμματα. Χρήματα τα οποία προορίζονταν για όλη την χώρα, για τις μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να εξισωθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους. Για να καθυποτάξουν την χώρα, είχαν φτάσει σε σημείο να απειλούν ότι όποιος εναντιωθεί στο κίνημα, θα έχει σοβαρές συνέπειες. Τώρα ο δεύτερος, προερχόμενος και αυτός από την Αμερική, με τον τσαμπουκά του ότι έχει λεφτά και είναι κομμουνιστής, δηλώνει ότι θα τα αλλάξει όλα. Ο πρώτος, πέρα από τα πακέτα Ντελόρ και τα ΜΟΠ, συνέβαλε και με τον διάδοχό του Κ. Σημίτη στην φούσκα του Χρηματιστηρίου που οργανώθηκε από το κίνημά τους, με την υπόσχεση από τις 1.700 μονάδες το Χρηματιστήριο θα φτάσει στις 7.000. Με το ίδιο κόλπο του Μπερίσα της Αλβανίας. Τον οποίο η Αλβανία τον παραπέμπει στην Δικαιοσύνη, ενώ η Ελλάδα τον Σημίτη το επιβραβεύει. Ευτυχώς αυτήν την φορά δεν φωνάζουν οι Αριστεροί κατά της Δεξιάς. Άμοιρη χώρα τι σε περιμένει με τους νέους σατράπες.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Δεκεμβρίου 2023, αρ. φύλλου 1202. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ