24.5.11

Είπαν:

Η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην ερώτηση που είχα υποβάλει για την επικείμενη κατάργηση του κέντρου Νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού, επιβεβαιώνει με τον πανηγυρικότερο τρόπο τις βάσιμες ανησυχίες μας για τη λειτουργία του ΚΕΝ.
Είχα ενημερώσει τους πολίτες πως η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ, αποφάσισε να κλείσει το ΚΕΝ του Άργους. Η εντολή να δεχθεί άλλη μία ΕΣΣΟ, αυτή του Μαΐου, μετά την πίεση από τους αιρετούς εκπροσώπους κατά την επίσκεψη στο υπουργείο, αποτελεί πρόσκαιρη αναβολή και παράταση της αγωνίας.
 Χαίρομαι που ο κ. υπουργός αναγνωρίζει πως ο στρατός φυλάττει την μεθόριο και όχι η συνοριοφυλακή. Αυτό όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα κριτήρια που αναφέρει ο υπουργός πως θα συνυπολογιστούν στην τελική απόφαση. Γι’ αυτό καλώ τον αντιπεριφερειάρχη, τους δημάρχους και κυρίως τους πολίτες της περιοχής σε ετοιμότητα και συνεχή επαγρύπνηση.

Ζήσης Τζηκαλάγιας
βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/5/11

    O K.ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ