26.8.13

ΟΔΟΣ: Αναβολή



Σε αναβολή με αίτημα του μηνυτή υπουργού Εξωτερικών κ. Δημητρίου Αβραμόπουλου, οδηγήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που ασκήθηκε από τους δημότες της Καστοριάς κ. Σ.Λ και Γ.Μ κατά της καταδικαστικής απόφασης με την οποία έχουν κριθεί πρωτοδίκως ένοχοι του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης του βουλευτή Α Αθήνας... στην Καστοριά. Πιο συγκεκριμένα με την επίκληση κωλύματος παρουσίας του συνηγόρου του υπουργού, ζητήθηκε αναβολή της υπόθεσης.
Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση της αγωγής που άσκησε ο ίδιος πολιτικός κατά των απλών πολιτών, και η οποία εκκρεμεί στα πολιτικά δικαστήρια, με την οποία απαιτεί να υποχρεωθούν να τον αποζημιώσουν με το υπέρογκο ποσό των 500.000 ευρώ.
Το οποίο μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται στην αγωγή του ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, σε ένδειξη της προφανούς γενναιοδωρίας και μεγαλοθυμίας του, δεν θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Αλλά θα τα διαθέσει για την ανέγερση… νέου Νοσοκομείου στην Καστοριά.
Τα συμπεράσματα ας είναι του καθενός


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 16 Μαϊου 2013, αρ. φύλλου 692


Σχετικά κείμενα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ