11.12.19

Πρόσκληση του πολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου Καστοριάς "Το Απόζαρι"Ο σύλλογος "Το Απόζαρι " σας προσκαλεί στις κάτωθι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το εορταστικό δωδεκαήμερο και τα καρναβάλια.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο σύλλογος θα τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα στην γειτονιά κρατώντας φαναράκια με την συνοδεία μουσικής. Θα ξεκινήσουμε στις 16.30 από την πλατεία Απόζαρι.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Στην πλατεία Απόζαρι στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά η γιορτή της γουρουνοχαράς με νόστιμες τσιγαρίδες, άφθονο κρασί και γλέντι με παραδοσιακή μουσική.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Στην πλατεία Απόζαρι στις 11.00 για άλλη μια χρονιά θα προσφέρουμε φασολάδα και άλλους μεζέδες στους συμπολίτες μας και στους ξένους επισκέπτες.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Θα συμμετέχουμε με μπουλούκι στα καστοριανά καρναβάλια ξεκινώντας από την πλατεία Απόζαρι στις 18.00 (Οι λεπτομέρειες για το θέμα θα δοθούν με νέα ανακοίνωση).

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Θα συμμετέχουμε στην παρέλαση των καστοριανών καρναβαλιών ξεκινώντας από την πλατεία Απόζαρι στις 12.00. Οι λεπτομέρειες για το θέμα θα δοθούν με νέα ανακοίνωση.

Με τιμή 
το ΔΣ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ