8.11.20

Λέξη


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ούτε μισή λέξη στην Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπό τον κ. Γεώργιο Κασαπίδη, για τους βυζαντινούς ναούς της Καστοριάς, τις καταπληκτικές αγιογραφίες και εικόνες, τα βυζαντινά τείχη και όσα ο δήμαρχος Καστοριάς δήλωσε μεγαλοπρεπώς μετά την συνάντηση με την κ. Μενδώνη. Ούτε βέβαια μισή λέξη και για το θαυμαστό Βυζαντινό Μουσείο.

Ούτε μία λέξη

ΟΔΟΣ 22.10.2020 | 1051


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/20

    με τετοιες λεπτομέρειες θα ασχολούμαστε ρε παιδιά, εμείς έχουμε την γούνα. Ποιός ενδιαφερεται σήμερα για βυζαντινά και οθωμανικά ερείπια και για βυζαντινές τοιχογραφίες; Αφήστε τα αυτά για τους φτωχούς λαούς (ιταλούς, ισπανούς, γάλλους, τούρκους, αιγύπτιους κλπ.)να βγάλουν και αυτοί κανένα ευρώ. Όλα δικά μας τα θέλουμε. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/20

    Ο Χρυσαυγιτης τρομπέτας ξαναβολευτηκε... Φώναζε, τους ξεφτιλησε, ξεφτιλιστηκε κι όλα καλά στο βωμό του Δημοσιου Μισθού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/20

      Τώρα που έγινε η μετεγκατασταση κοντά στο σπίτι του γλιτώνει και το taxi οπότε όλα καλά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/20

      Με τι σύμβαση και γιατί δεν έγινε διαγωνισμος όπως έλεγαν δεν ξέρουμε. Αρχίστε να κραζετε όλοι, θα σας βολέψουν κάπου, λεφτά έχουν τώρα που δεν κάνουν έργα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/20

    Μελισσοκόμους δέχονται...;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/20

      Όχι Γιώργο, φτάνει τα κονομησες 4 χρόνια επί Μανώλη... Ξεκουρασου τώρα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/20

    Στο [δημοτικό] χαλιφάτο δέχονται από ΔΕ και κάτω αρκεί να είσαι [εκφωνήτρια] δελτίου ειδήσεων στο γυαλί, ή να υπήρξες το γιουσούφάκι του Λιόλια, Κώστα, Μαρίας, ή να φυσάς γερά τρομπέτα, όσο οι ιθαγενείς ρουφάνε απαξίωση, χλευασμό, διαδικτυακή επίθεση, φουλ ανεργία και πρόσφατα κορόνα του Μιλάνου. Καστοριά στα τάρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/20

      Είτε φυσάς τρομπέτα, είτε ρουφάς το τρομπόνι, βολεύεσαι... Και σε βολεύουν...

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ