26.1.21

250.000 € για συντηρήσεις δρόμων σε οικισμούς του δήμου Νεστορίου


Η σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις κατεστραμμένων υποδομών λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σε οικισμούς του δήμου Νεστορίου» υπογράφθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ του δημάρχου Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Β. Δέδε. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 250.000 € και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 
Το έργο περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις δρόμων στους οικισμούς Επταχωρίου, Κυψέλης, Πεύκου και Πτελέας, ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς Νεστορίου, Χρυσής και Αγίας Άννας, όπως επίσης συντήρηση και επέκταση πλακοστρώσεων στο Πευκόφυτο.
«Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών λύνονται σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα στην εσωτερική οδοποιία αρκετών οικισμών, αναβαθμίζεται η εικόνα τους και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Πλέον αυτών, η προοπτική περαιτέρω αρχιτεκτονικής αναβάθμισης και ανάδειξης όλων των οικισμών του Δήμου σχετίζεται με την ένταξη των αναπλάσεων που ήδη ετοιμάζονται μελετητικά για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και Α. Τρίτσης και θα υποβληθούν εντός του 2021, με πολλαπλά οφέλη για τους οικισμούς και τους κατοίκους» δήλωσε ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλος.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/21

    Στον Δήμο Καστοριάς θα δούμε έργο..??? Ο Πρόεδρος Δευακ πριν 1 χρόνο ανακοίνωσε (στο ραδιοφωνο του μπαμπά και κόρης) πως το φθινόπωρο που πέρασε θα ξεκινούσε το δίκτυο της Ύδρευσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/21

      Ναι και θα εσκαβαν μαζί με το φυσικό αέριο και τις οπτικές ίνες για να γίνει κοινή άσφαλτο στρώση για οικονομία...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/21

      Ο ίδιος είπε, ότι ήταν ΗΓΕΤΗΣ ο Καπαχτσής!!! Τι περιμένεις τώρα;;;;

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ