17.2.21

ΚΑ




[...] Στην Καστοριά με την "καλημέρα" του 2021 επετειακού έτους και για μια ακόμη φορά, προκαλείται ισχυρό σοκ στην τοπική κοινή γνώμη για τις επιδόσεις των πολιτικών του τόπου. Και από την διαπίστωση ότι οι περισσότεροι πολιτικοί παράγοντες εκλεγμένοι ή και όχι, όπως η Μαρία Αντωνίου που έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη στο γραφείο του Πρωθυπουργού, έχουν αποποιηθεί από κάθε προσπάθεια. Από κάθε αγώνα για μια σανίδα σωτηρίας για την Καστοριά και τον τόπο ευρύτερα που φθίνει και σβήνει μαζί με τους ανθρώπους της. Όσους τουλάχιστον δεν την εγκαταλείπουν.

I LOVE KA

ΟΔΟΣ 28.1.2021 | 1065




7 σχόλια:

  1. Γιώργος Χατζηδημητρίου [fb]17/2/21

    Η αγαπημένη γενέθλια γη, κατρακυλά καθημερινά σε παρακμιακά σκοτάδια χωρίς επιστροφή. Φοβάμαι ότι η επόμενη δημοτική αρχή, θα χρειαστεί να επινοήσει εξαρχής αυτήν την άτυχη πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/21

    Το περιβάλλον της ισχυρίζεται πως αφού δεν την ψηφίσατε μην έχετε και απαιτήσεις.... Ενώ αντίθετα ο Ζήσης όταν ήταν διοικητής νοσοκομείου Θεσσαλονίκης το είχε χειριστεί πιο έξυπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/21

    ο μόνος αγώνας που δεν έχει παραιτηθεί η κυρία παντελονάτη είναι αυτός της επανόδου στο κοινοβούλιο, σαν ελεύθερη και ωραία πλέον, και την άνετη ζωή των επερωτήσεων, μεταθέσεων, παράκαμψης συνταξιοδοτικής σειράς και μέχρι εκεί. Το γραφείο ενοικιάστηκε και οι εθελόντριες που ελπίζουν σε μερικούς μήνες εργασιακής σχέσης στο βουλευτικό της γραφείο αργότερα έχουν πάρει αμπάριζα τους εκλογικούς καταλόγους και ρωτάνε πόσοι ζούνε και πόσα από τα παιδιά της οικογενείας μεγάλωσαν και ψηφίζουν. Καμία ελπίς . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/21

      Ελεύθερη ναι... Ωραία όμως..;;Εγώ πάντως θέλω να μην εκλεγεί και να κατέβει για Δήμαρχος Νεστορίου...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/2/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/2/21

    [....] Διοικεί τον Δήμο.. Τι άλλο θα ζήσει αυτός ο τόπος.. [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ