23.2.21

Η καλή της φήμη,


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς | ΔΕΥΑΚ

   
[...] Και καθώς συνέπεσε να παρακολουθήσω δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού που μας προπαγανδίζει την Ελληνική Λύση, άδραξα την σύμπτωση να σου γράψω για την ΔΕΥΑ Καστοριάς. Την επιχείρηση που μάχεται περί βωμών και εστιών, ταχθείσα στο πλευρό της Παναγίας —χαράχθηκε ανεξίτηλα στην ανάμνησή μου, βλέπεις, η εικαστική παρέμβαση «Σώπασε κλπ και μη πολυδακρύζεις κλπ». Βέβαια προσωπικά δάκρυσα από τα γέλια, αλλά αυτό παθαίνεις άμα δεν έχεις σέβας.Tην ίδια ημέρα για να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, γνωστός ηθοποιός με το όνομα Πέτρος, εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση. Όχι ο Πέτρος, ο πριν αλέκτωρ φωνήσαι. Ούτε ο Μέγας Πέτρος, Τσάρος της Ρωσίας, αλλά ο άλλος.

καλή της ώρα.

ΟΔΟΣ 4.2.2021 | 1066




5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/21

    Κάποιοι...θα χάσουν τον ύπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/21

    Μην ανησυχείς,πέραν των κηραλοιφών υπάρχουν και δισκία ευρέσεως ύπνου.
    Πές τα και υπνηλίας. Για κοιμησμένους και. Κατάλληλα και για τις δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/21

    υπάρχει και ο Αγιος Πέτρος (όχι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/21

    Ερώτηση... Η λυματολάσπη από τον βιολογικό της ΔΕΥΑΚ που εναποτίθεται; Υπάρχουν όροι περιβαλλοντικών επιπτώσεων αγαπητή Οδός; Και αν ναι είναι ενήμερη η ΠΕ Καστοριάς; Ο κ. Σαββόπουλος ας πούμε έχει γνώση; Το αρμόδιο τμήμα και η αρμόδια προϊστάμενη γνωρίζει; Το τμήμα δημόσιας υγείας λαμβάνει δείγματα της εξόδου στην παραποτάμια περιοχή του Αλιάκμονα; Εφόσον είναι όλα εντός πλαισίου γιατί δεν δημοσιεύονται να λάβουμε πληροφόρηση οι πολίτες; Όπως οι αναλύσεις του ύδατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/21

    O βιολογικός της ΔΕΥΑΚ έχει τριτοβάθμιο καθαρισμό; Αν όχι τα νερά είναι μολυσμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ