1.12.21

Αδιαφορία




[...] Κανείς δεν αναρωτήθηκε εάν το ίδιο ελεύθερα, με τις ίδιες εγγυήσεις μπορεί να ισχυριστεί και κάθε άλλος στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, πως ρατσιστικό, αντικοινωνικό, με απέχθεια και αδιαφορία για το κοινό καλό, και αντισυνταγματικό (με το να προτάσσει κάποιος το πρόσωπό του έναντι του κοινωνικού συνόλου), είναι να αναγορεύεται το προσωπικό κόλλημα των εκ πεποιθήσεως ανεμβολίαστων, σε δημοκρατική αρετή.

Αδιαφορία για το κοινό καλό
Το προσωπικό έναντι του κοινωνικού συνόλου

ΟΔΟΣ 30.9.2021 | 1097


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/21

    Ολο γκρινιάζετε μπρε Καστοριανοι. Ο Δήμαρχος σας κατέβηκε (με εκτός έδρας αντιμισθία) για να διεκδικήσει το φράγμα Νεστορίου.... Μιλάμε για Ηγέτη με Βουλευτική Εμβέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/21

    Για άλλη μία φορά η Καστοριά 'ακούστηκε' Πανελλαδικά.
    Σήμερα το πρωί στο δελτίο ειδήσεων της ελληνικής ραδιοφωνίας ειπώθηκε πώς υφίσταται μεγάλη οικολογική ρύπανση στην λίμνη της Καστοριάς και η οποία είναι χαρακτηρισμένη σε καθεστώς Νατούρα αφού ασυνείδητοι έριξαν σε αυτήν εκατοντάδες μάσκες μιάς χρήσης....!!!!
    Τελικά η κατάντια της περιοχής μόνο τυχαία δεν είναι και δεν οφείλεται απαραίτητα σε εξωγενείς παράγοντες. Καστοριανοί πρωτεύετε διαρκώς σε όλα τα αρνητικά....

    Έρρωσθε οι μασκοφόροι

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/12/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/12/21

    Εκτος από τα τενεκεδακια και τις χαρτοπετσέτες ξέχασαν να αναφέρουν τα τραπέζια, τις καρέκλες, τα αυτοκίνητα, τα λάστιχα .... που βρίσκονται στον βυθό της λίμνης. Τώρα με τις μάσκες ανακάλυψαν την μόλυνση της λίμνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/21

      Αα δηλάδή επειδή υπήρχαν όλα όσα ανέφερες ήδη στην λίμνη θα πρέπει να ανεχθούμε επιπλέον σαβούρα....υπέροχη λογική μα τον Δία...!!!
      Ξέρεις όμως κάτι, άνθρωποι με το δικό σου σκεπτικό έφεραν την πατρίδα σε τέτοια κατάντια....

      Έρρωσθε και σκουπιδολάγνοι

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/21

      Αντίθετα. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την λίμνη που μολύνεται εδώ και χρόνια και βρήκαν τις μάσκες για να βγάλουν είδηση. Το πρόβλημα της λίμνης είναι σοβαρότατο άλλα εμείς πουλάμε Natura 2000 και καφεδάκι στην Νότια Παραλία. Εννοείται ότι οι γόπες και οι χαρτοπετσέτες καταλήγουν στην λίμνη.
      Άλλα εσυ να προλάβεις να σκοτώσεις τον αγγελιοφόρο όπως πάντα. Έτσι θα σωθεί η λίμνη. Δεν αναφέρω την πατρίδα γιατί δεν έχει σωτηρία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/21

      Ο αγγελιαφόρος βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια του αναγνώστη εάν πρέπει να "σκοτωθεί" ή όχι ανάλογα τις τοποθετήσεις του, τις προσεγγίσεις του και τις απόψεις του. Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Τόσο απλά. Διατηρώ πάντως τον ενδόμυχο πόθο ότι και εσύ όπως αρκετοί άλλωστε νοιαζόμαστε για την κυρά της λίμνης....πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα ο δήμος αντί να επιχορηγεί όλους αυτούς τους κοπρίτες( θερμή παράκλησις πρός την Οδό να παραμείνει το επίθετο...) των διάφορων συλλόγων και να μπουκώνει διάφορα μμε με χιλιάρικα δεν θα ήταν καλά όλα αυτά τα ποσά να διατεθούν σε μερικά συνεργεία αυτοδυτών για να καθαρισθεί ο βυθός της;
      Η αντιπολίτευση πάντως παραμένει εκκωφαντικά απούσα από όλα όσα διαδραματίζονται τοπικά...

      Έρρωσο και μάχου

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/12/21

      Κύριε Δημήτρη ο Δήμος φτάνει πληρώνει 10χιλιαρα τα κλαδέματα, επειδή οι Δημοτικοί Υπάλληλοι δεν προλαβαίνουν.... Οι Δύτες θα έχουν μεγαλύτερο κόστος...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/12/21

      Το πρώτο, περί αγγελιοφόρου, ας το αφήσουμε στην κρίση του αναγνώστη. Συμφωνώ απόλυτα με τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/12/21

      Χαίρομαι ειλικρινά. Βλέπεις λοιπόν όταν αφήνουμε τον διαλόγο να 'κυλάει'χωρίς προσωπικές επιθέσεις πώς επιπλέουν κοινά σημεία επ'αγαθώ της κοινωνίας και του τόπου.

      Έρρωσθε

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/12/21

      Εάν οι υπάλληλοι δεν προλαβαίνουν λοιπόν πρέπει ή καταργηθούν ή να πιεστούν να προλαβαίνουν. Για αυτό λέω για την άοσμη, άχρωμη και άγευστη αντιπολίτευση σαν τα ευγενή αέρια....μήπως θα έπρεπε να πλακώσουμε στις μηνύσεις τον δήμο για κακοδιαχείριση τότε και να ζητάμε επιστροφή δημοτικών τελών; Τι δηλαδή μόνο ο Πέτρος θα απειλεί με μηνύσεις...!!!

      Έρρωσθε

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/21

    Λάλησε και o Βενιζέλος και μας είπε ότι o υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι αντισυνταγματικός. Ενώ να πεθαίνεις από την παγωνιά επειδή δεν μπορείς να πληρώσεις το ρεύμα είναι δημοκρατικό, σοσιαλιστικό, κοινωνικό .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/21

    Το κείμενο μάλλον απευθύνεται στον καστορίας και στον Ζηση που έχουν τρελαθεί στις βόλτες και στις λειτουργίες, πάντα αμασκωτοι. Αν αυτό δε είναι «αντικοινωνικό, με απέχθεια και αδιαφορία για το κοινό καλό» εγώ είναι o Πάπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ