2.12.21

Και εσύ




[...] Tην ίδια φωτογραφία πάντως η ΟΔΟΣ έχει ήδη δημοσιεύσει με την απορία για το πώς είναι δυνατό να μην έχει ποτέ δοθεί η παραμικρή εξήγηση ή να μην έχει ασκηθεί αυτοκριτική από την κυρία Μ. Αντωνίου, η οποία πάντως απέτυχε να επανεκλεγεί το 2019 βουλευτής Καστοριάς. Και πώς εξηγείται να την διόρισε ο κ. Κ. Μητσοτάκης επικεφαλής του «πιο άχρηστου πρωθυπουργικού γραφείου» που μετατράπηκε σε πολιτικό φέουδο, όταν ταυτόχρονα υποτίθεται ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ανέχεται τα φλερτ με την Χρυσή Αυγή και τους Κασιδιάρηδες.

Και εσύ, να πηγαίνεις στο Βίτσι.

ΟΔΟΣ 14.10.2021 | 1099


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/21

    Οι Κομμουνιστες έχασαν στο Βίτσι.... Αλλά κέρδισαν από το 1974 και μετά μετά τη νομιμοποίηση τους.... Σε όλα τα ΜΜΕ έχουν δημοσιογράφους κνιτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/21

      Γιατί ποιός σου είπε ότι οι νεοδημοκράτες δεν είναι κομμουνισταί;
      Όλες οι μεταδικτατορικές μη κομμουνιστικές κυβερνήσεις τα αυτιά της αριστεράς χαιδεύουν. Το ίδιο και η φοβική νδ.
      Στις ανατολικές πρώην κομμουνιστικές χώρες εάν μιλήσεις για κομμουνισμό σε βάζουν σε ψυχιατρείο. Μόνο στην τελευταία σοβιετία στο ελλαδέξ κάνουν πορείες και καυχώνται για τα εγκλήματα τους.
      Ακόμα το ΚΚΕ που το νομιμοποίησε ο κουφός εθνάρχης καραμάν αλής πρεσβεύει επισήμως την κατάλυση του πολιτεύματος. Μια επίσκεψη στο σάιτ του θα σας πείσει. Μπογιόοπουλεεε....

      Έρρωσθε οι δρεπανοφορούντες

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/21

      την στιγμή που επιβάλλουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές όπως ο Στουρνάρας δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ, σωστοί κομμουνιστές. Άλλο αν στα νιάτα τους το έπαιζαν αριστεροί και διανοούμενοι μπας και πέσει κανένα γκομενάκι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/21

    Είτε το θέλετε είτε όχι θα ξαναείναι Βουλευτίνα Καστοριάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/21

      Ώχ,ώχ,φεύγετε να φεύγουμε....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/21

      Γιατί αυτή και η μαφία των «αρίστων» αξίζει στον κόσμο της Καστοριάς...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/21

    Κατάλαβα λάθος η κάποιος εδώ ονειρεύεται την ένδοξη μεταπολεμική Ελλάδα της περιόδου 1949-1974;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/21

      Καθόλου λάθος, είναι πολλά τα φρούτα τοπικά που όπου σταθούν και βρεθούν διαλαλούν πως «η Χούντα έκανε έργα» γιατί μέσα από την στενή πολιτική οπτική γωνία του κατσικοχωριού τους έτσι αντιλαμβάνονται την πολιτική. Είναι πολλά τα καθάρματα που στο άκουσμα της σφαγής της Κλεισούρας αντιπαρατίθενται με το χυδαίο «οι αντάρτες φταίνε που προκάλεσαν τους Γερμανούς». Είναι πάρα πολλοί όσοι με τις λίρες των Άγγλων ξέπλυναν την συνείδησή τους στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να χτίσουν τις περιουσίες τους.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ