29.12.21

Λόγος & Αντίλογος



Είχε λοιπόν και τα καλά του ο κορωνοϊός, που μας... γλύτωσε από τους ψεκασμούς της παγκόσμιας τάξης και του Σόρος.


Αγαπητέ Παναγιώτη, πρόσεξα.

Τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αρχή των lockdowns σε όλο τον κόσμο και όλες τις χώρες, με αποτέλεσμα να περιοριστούν απελπιστικά οι διεθνείς αεροπορικές πτήσεις, αφού ο τουρισμός γονάτισε σε όλη την υφήλιο, παρατήρησα, φαντάζομαι θα το πρόσεξες και συ όπως και όλοι, πώς δεν περνούν πια, παρά ελάχιστα αεροπλάνα πάνω από τον ουρανό της Καστοριάς και δεν σχίζουν τους αιθέρες μας. Οι οποίοι, αιθέρες μας εννοώ είναι πια δικοί μας. Και δεν εισβάλλουν πλέον συχνά υπερπτήσεις. 

Ακόμη πρόσεξα ότι «ως εκ τούτου», από τότε δηλαδή που σταμάτησαν τα σούρτα - φέρτα τα αεροπλάνα, χάλασε και το «αφήγημα» αυτών που υποστηρίζουν ότι τα διερχόμενα αεροπλάνα μας ψεκάζουν. Κράτησε χρόνια αυτή η κολόνια. Μέχρι και στην Βουλή το έφερε ο Φώτης Κουβέλης. 

Έτσι τώρα που οι πτήσεις περιορίστηκαν κατά 90% και πλέον, λογικά περιορίστηκαν και οι επουράνιοι ψεκασμοί μας. Αναρωτιέμαι γιατί και πώς άραγε κανείς δεν το πρόσεξε και δεν το ανέφερε αυτό; Σηκώνεις το βλέμμα σου στους ουρανούς και διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχουν πια εκείνες οι ύποπτες ουρές να τις αδειάζουν οι πιλότοι. 

Δεν είχε λοιπόν, κατ’ ακολουθίαν και τα καλά του ο κορωνοϊός, που μας... γλύτωσε από τους ψεκασμούς της παγκόσμιας τάξης και του Σόρος; Δεν θα’ πρέπε να το αναγνωρίσουμε και αυτό το ευεργέτημα στον Κορωνοϊό; Τέλος πάντων ας κάνουν ότι θέλουν οι μεγάλοι και οι πολιτικοί.

Όμως αναρωτιέμαι γιατί άραγε μου γεννήθηκε η υπόνοια, ότι και ένα χρόνο μετά, χωρίς τους ψεκασμούς πλέον καθόλου δεν αλλάξαμε. Καθόλου δεν βελτιωθήκαμε. Να μη σου πω ότι οι υποστηρικτές των ψεκασμών, βρήκαν καταφύγιο στον πόλεμο κατά των εμβολίων. 

Παρακολουθώντας μάλιστα και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με την Νέα Σμύρνη να μετατρέπεται σε κανονική Σμύρνη, με διαδηλώσεις παρά τα χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά, να μη πω κιόλας ότι μπορεί και να χειροτερέψαμε κι από πάνω. Άσε που κι’ εδώ στην Καστοριά, που κάθε μέρα πολλαπλασιάζει τα κρούσματα από τον κορωνοϊό, νομίζω ότι μπορεί και να μας ραντίζουν ιούς.

Μήπως παρεκτός από τα ταξίδια, μας έκαναν καλό τελικά οι ψεκασμοί; Τα λέγαμε και εκεί έμενε η διαφωνία. Στην περίπτωση όμως του κορωνοϊού, οι αρνητές, συμβάλλουν στην εξάπλωση. Και για να πω την αλήθεια, εάν αντέχω να μη με ψεκάζουν είμαι σίγουρος ότι δεν διανοούμαι τι θα απογίνουμε χωρίς τους ψεκασμένους; 

Αναγνώστης σου


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Μαρτίου 2021, αρ. φύλλου 1072.


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/12/21

    Πιο ψεκασμένοι, σήμερα, από τους αντιεμβολιαστές δεν υπάρχουν. Από παπάδες μέχρι βουλευτές. Κανένας σεβασμός για τη ζωή. Με τη στάση τους, προτρέπουν τον κόσμο να πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/21

      Υπάρχουν οι φανατικοί Νεοδημοκρατες που παντού βλέπουν φαντάσματα και τρολ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/21

      Σε εμπόδισε κανένας να εμβολιαστείς;
      Αντε τρέξε στο γήπεδο με τους αμάσκωτους αψέκαστους να δείς τον ΠΑΟΚ. Με τσιγαράκι και ποτό φυσικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/12/21

      Μαρία Αντωνίου τι θα γίνει με το νέο γήπεδο του Παοκ;;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/21

    Πάλι καλά που η Ελλάδα έχεις Προσωπικότητες (το "π" κεφαλαίο), όπως ο Ηλίας Μόσιαλος, που αντιστέκονται στο Ταλιμπανισμό της Χώρας από την [....] Εκκλησία της Ελλάδος, που αφήνει τους Ιεράρχες, Ιερείς και πνευματικούς της να παίρνουν στο λαιμό τους τούς πιστούς. Η Εκκλησία της Αγάπης, έγινε, με τα καμώματα μερίδας Μουτζαχεντίμ, η Εκκλησία του Θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/21

    Κάνεις λάθος, δεν έγινε έτσι πάντα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ