24.12.21

Κι αν δεν σε δω



[...] Κι’ όμως παρά το γεγονός ότι στον Δήμο Άργους Ορεστικού ήδη έγκαιρα ακύρωσαν τις προετοιμασίες για το ετήσιο καρναβάλι και έτσι φρόντισαν να μη δώσουν το λάθος μήνυμα, στην… μητρόπολη του νομού, την Καστοριά ο δήμος της, όχι απλώς ποιείται την νήσσαν. Αλλά εκπέμπει μηνύματα στην αντίθετη κατεύθυνση.

Πεθαίνω καλέ

ΟΔΟΣ 16.12.2021 | 1106


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/12/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/21

    Τα άτομα πέραν του ότι είναι επαγγελματίες [....], είναι και επικίνδυνοι. Πρέπει ειλικρινά να απομακρυνθούν από τους θώκους με την βία πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/21

    Δεν φταίνε αυτοί αλλά ο αρχηγός τους που νίκησε τον κορονοϊό τρεις φορές μέσα στα δύο αυτά χρόνια και ενώ γνώριζαν την επιστημονική αλήθεια για τις μεταλλάξεις του ιού και πως τα εμβόλια έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια εκείνοι επανειλημμένως έταζαν πως όποιος εμβολιάζεται "παίρνει την ζωή του πίσω", περνάει στην "κανονικότητα" κλπ. γελοία που ακούστηκαν από την επικοινωνιακή διαχείριση (και μόνο) της πανδημίας. Όλα αυτά παράλληλα με την δαιμονοποίηση, στοχοποίηση και καθεστώς απαρχάιντ για τους ανεμβολίαστους σε σημείο που φτάσανε να λένε ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό. Αποτέλεσμα ο κόσμος που (ορθώς) εμβολιάστηκε να πρέπει να περάσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις γιορτές υπό καθεστώς lockdown (και ας μην αναφέρεται έτσι για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς η κυβέρνηση) με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική ζωή του τόπου. Στις επόμενες εκλογές 80% Ν.Δ. μπέτσκες μου και άλλα τόσα στην "Ώρα για γκομενιλίκια" και να ρωτάτε πόσο ανέβηκαν φέτος οι τιμές στα παλιά σανίδια για το τζάκι και που θα κυμανθεί η τιμή για κόκκαλα γαλοπούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/12/21

    Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά.,η απλά να μήν ασχολούμαστε μαζί τους.
    Από την μία... είναι χάσιμο χρόνου
    Και από την άλλη... είναι ικανοί για ακόμα χειρότερα πράγματα.
    Νομίζω πως εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια..
    Πραγματικά δεν ξέρω πως πρέπει να αντιμετωπιστούν..σαν κατσαπλιαδες..
    Η σαν ανόητοι...η και τα δύο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ