24.1.13

Μαρία Αντωνίου: Γιατί ψήφισα την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης


Συνέντευξη τύπου έδωσε η βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου και αναφέρθηκε σε πολλά θέμα. Για το επίμαχο θέμα του πετρελαίου δήλωσε:
“Θέλω να εξηγήσω προς τους πολίτες της Καστοριάς είναι ότι σε αυτή την τροπολογία που ήρθε την προηγούμενη Τετάρτη στη Βουλή αφορούσε την εξειδίκευση του ψηφισθέντες νόμου για την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνηση, εξειδίκευση του φόρου στα διάφορα υποπροϊόντα του πετρελαίου. Το μέτρο αφορά την πάταξη του λαθρεμπορίου στα πετρελαιοειδή. Όπως γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος χάνει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια το χρόνο…

…Το μέτρο που ήταν ψηφισμένο από το 2011,  εξειδικεύτηκε  με την τροπολογία που ήρθε την Τετάρτη στη Βουλή και μπορώ να πω ότι, από τους αγώνες που κάναμε όλοι μαζί και την κίνηση πολιτών και τους δημάρχους και όλο τον κόσμο της Καστοριάς,επιτέλους η φωνή έφτασε δυνατά κάτω στο κέντρο των Αθηνών…
…Ήμουνα η μόνη βουλευτής που τοποθετήθηκα, μίλησα στη Βουλή γι αυτό το θέμα παρουσία του υπουργού οικονομικών Κ. Στουρνάρα…”

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Νοεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 665

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ