26.5.13

Στον δήμο Καστοριάς



Αφού δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα δύο πρώτα χρόνια της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση της περίθαλψης των αδέσποτων σκυλιών της πόλης, και ο δήμος έδινε την εντύπωση ότι η πόλη βρισκόταν σε κατάσταση πολιορκίας και γι’ αυτό χρειάζονταν χιλιάδες χιλιάδων ευρώ (υπενθυμίζεται π.χ. τα 50.000,00 για σκυλοτροφές), ακολούθησε απόλυτη σιωπή. Σαν να μην υπήρχαν αδέσποτα. Σαν να μην υπήρχε ανάγκη για σκυλοτροφές… παντός είδους. Ώσπου η πόλη γέμισε φόλες. Και κάποιοι εκτονώνουν βαρβαρότητα στα δύστυχα τετράποδα, όπως την περασμένη εβδομάδα, που είχε σαν αποτέλεσμα την θανάτωση πολλών σκυλιών, προκαλώντας πανικό στους μικρούς μαθητές, όπως το δείχνει και η φωτογραφία.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Φεβρουαρίου 2013, αρ. φύλλου 681

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/13

    Kαι λοιπόν ποιός φταίει τώρα που αποδεικνύεται η Καστοριά, όπως και η εν γένει ελληνική επικράτεια σύμπασα, εξευρωπαΐσθησαν(με τα σέα τους και τα μέα τους... και τις φόλες τους!)
    Λίγες πόλεις ίσως έχουν στερήσει από την Καστοριά από τα πρωτεία στην συστηματική και μυσταγωγική εξαφάνιση των αδέσποτων και στην μαγική επίσης εξαφάνιση των κονδυλίων, για σκυλοτροφές και περίθαλψη των ζώων, από λογής τάχαμου υπεύθυνους, ειδήμονες και ειδικούς...
    Λίγο απέχει για να τεθεί η πόλη στην μαύρη λίστα των φιλοζωϊκών οργανώσεων με τις όποιες επιπτώσεις στον τουριστικό της τομέα!
    Και ο νοών νοείτω.
    Και ο έχω ώτα ακούειν ακουέτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος26/5/13

    "Λίγες πόλεις ίσως έχουν στερήσει από την Καστοριά από τα πρωτεία..."

    να το διόρθωνες και λίγο!
    Συγγνώμη φιλαράκι δεν είμαι και ο πρώτος στο Συνταχτικό, αλλλά τούτο δω θαρρώ πως είναι ασυνταξία. Από τα συμφραζόμενα κάτι καταλαβαίνω και πολύ καλά τα λες και συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/13

    "Η ΠΛΑΤΕΙΑ Γέμισε Φόλες"

    Μήπως αυτήν την πινακίδα να την αναπαρήγαγαν και να την αναρτούσαν και σε άλλα μέρη; Μήπως;
    Για παντός είδους φόλες;

    Μην γίνει ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/13

    (με μικρές διορθώσεις)

    Kαι λοιπόν ποιός άραγε να φταίει τώρα καθώς αποδεικνύεται πως η Καστοριά, όπως και η εν γένει ελληνική επικράτεια σύμπασα, εξευρωπαΐσθησαν πλήρως (με τα σέα τους και τα μέα τους... και τις φόλες τους!)
    Λίγες πόλεις ίσως έχουν στερήσει την Καστοριά από τα πρωτεία στην συστηματική και μυσταγωγική εξαφάνιση των αδέσποτων και στην μαγική επίσης εξαφάνιση των κονδυλίων, για σκυλοτροφές και περίθαλψη των ζώων, από λογής τάχαμου υπεύθυνους, ειδήμονες και ειδικούς...
    Λίγο απέχει για να τεθεί η πόλη στην "μαύρη λίστα" των φιλοζωϊκών οργανώσεων με τις όποιες επιπτώσεις στον τουριστικό της τομέα!
    (Και ο νοών νοείτω. Και ο έχω ώτα ακούειν ακουέτω!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/13

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος27/5/13

    @4 Είσαι και ο πρώτος...
    Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/13

    Bre kai se alles mavres listes na mh boume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ