29.1.21

Έγκριση ένταξης 4 νέων μελετών για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Την ένταξη και χρηματοδότηση τεσσάρων νέων μελετών έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημητρίου Σαββόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Κασαπίδη, ενέκρινε με σχετική απόφαση του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020, ΣΑΜΠ 941. Πρόκειται για τέσσερις νέες μελέτες για την κατασκευή έργων, συνολικού προϋπολογισμού 970.000 €:
  • «Μελέτη για τη βελτίωση επαρχιακής οδού δικτύου Βυσσινιάς-Βιτσίου», προϋπολογισμού 270.000 €
  • «Μελέτη αρδευτικού δικτύου Ασπροκκλησιάς», προϋπολογισμού 260.000 €
  • «Μελέτη για τον εκσυγχρονισμό αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Καστοριάς: α) Αλιάκμονα, β) Κορομηλιάς-Κολοκυνθούς, γ) Κορεστείων», προϋπολογισμού 350.000 €
  • «Μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων της Π.Ε. Καστοριάς», προϋπολογισμού 90.000€

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/21

    Καλές οι μελέτες ρε παιδια, αλλά ας δημοσιεύσουν και καμία να μορφωθούμε και εμείς. Μερικές έχουν εξαφανισθεί, όπως η μελέτη για την ρύπανση από το τριχλωροαιθυλένιο των εκτροφίων της γούνας. Μάλλον θα διαλύθηκε στο τριχλωροαιθυλένιο. Μου είπε ένας γουναράς ότι είναι καλός διαλυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/21

    Ξέρεις ότι όλες μαζί κοστίζουν στον φορολογούμενο περισσότερο από 700000 χιλιάδες ευρώ...;;!!!
    Μπορεί κάποιος να μας δώσει αναλυτικά τα ονόματα των εταιρειών που έχουν αναλάβει τις μελέτες και πώς δικαιολογούν το κόστος;

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/21

    260.000 για την Μελέτη αρδευτικού δικτύου Ασπροκκλησιάς», δηλ. ενός χωριού. Γνωρίζοντας ότι το κόστος της μελέτης είναι περίπου το 1% του έργου μπορείτε να υπολογίσετε ποσό θα στοιχίσει το αρδευτικό δίκτυο της Ασπροκκλησιάς. Μπροστά σε αυτό τα 700 χιλιάρικα είναι ψίχουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/21

      Καλά αυτό αλλά τι διάολο εξοπλισμό χρησιμοποιούν,ή τι υλικά αναλώνουν,ή πόσο προσωπικό απασχολείται,κλπ.
      Τι στην ευχή κάνουν και χρεώνουν 260 χιλιάρικα....!!!

      Πρεσβύτης Μέτοικος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/21

      δεν κάνουν τίποτα, απλώς χρεώνουν. 25 χιλιάρικα και πολλά τους είναι. Αυτά όμως σε σοβαρές χώρες, στο γιουνανιστάν υπάρχουν άλλες ταρίφες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/21

      Εισαγγελέας ακούει......;;!!!

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ