21.2.21

Είπαν




Θέλω να σας μεταφέρω τις ανησυχίες του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου με τον οποίο μιλώ σε καθημερινή βάση, μεταφέρω τις ανησυχίες του κυρίως για την εξάπλωση και την διάδοση της νόσου. Προσπαθεί και αυτός με την σειρά του, να μας βοηθήσει, να μας ενισχύσει με όποιον τον δυνατόν καλύτερο τρόπο, έστω και ψυχολογικά, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση, και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά.

Ιωάννης Κορεντσίδης
δήμαρχος Καστοριάς  | συνέντευξη στον κ. Α. Παραρά | 14.7.2020

Ψυχολογικές ενισχύσεις 

* * *

Με το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου, είμαι σε μεγάλη πλειοψηφία ευχαριστημένος. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που είτε δεν θέλουν να δουλέψουν, είτε δεν θέλουν να συνεργαστούν, ή υπάρχει κάτι άλλο. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και για τους υπαλλήλους.

Ιωάννης Κορεντσίδης
δήμαρχος Καστοριάς  | συνέντευξη στον κ. Α. Παραρά | 14.7.2020

Αφεντικά και απειλές (όχι σε γουναράδικο κάποιου...θείου)


* * * 

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  (ακόμη και που δεν είναι συνδρομητές και δεν έχουν δει τις σχετικές καταχωρήσεις στο προηγούμενο φύλλο) ζήτησαν την αναδημοσίευση και την σύντομη ανάρτησή τους στο ιστολόγιο της ΟΔΟΥ. Αναγνώστρια που δήλωσε ότι φοβάται και καταφεύγει στην ανωνυμία, αναρωτήθηκε εάν η «ψυχολογική υποστήριξη» και η «ευλογία» καλύπτει και τις συγκαλυμμένες ή απροκάλυπτες απειλές. Κάποιος άλλος, αν υπήρξε εποχή, ακόμη και επί Χούντας, όταν μητροπολίτης ήταν ο Δωρόθεος και δοτός δήμαρχος ο Σωτήριος Ζήκος, να αναφέρθηκε οτιδήποτε ανάλογο για τους δημοτικούς υπαλλήλους. Ένας ζήτησε να πάρει θέση ο συνδικαλιστικός κόσμος, οι βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα, και τέλος, ένας αναγνώστης εντυπωσιάστηκε που ο δήμαρχος αναφέρεται στους δημοτικούς υπαλλήλους "με το κομμάτι". 

Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 16 & 23 Ιουλίου 2020, αρ. φύλλου 1039. & 1040 αντίστοιχα


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/21

    Όπως έβλεπε τα μινκ με το κομμάτι, έτσι φαίνεται βλέπει και τους ανθρώπους. Αλλιώς δεν θα ήταν γουναράς θα ήταν φιλόσοφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/21

    Έπρεπε να φορούσατε μάσκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/2/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/2/21

    Βρε [....] ξεχνάς τι έπαθες πριν λίγο καιρό... πάλι θα [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/2/21

    'Άνοιξε' το Τριώδιο.....;;!!!

    Ο Πρωτοσύγκελος Αλφόνσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ