22.5.21

Φρούτο


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς

   
[...] Κανείς από τους εκλεγμένους της Καστοριάς, δεν είχε το θάρρος και την διάκριση να συμβουλεύσει τον μητροπολίτη να μην αναμειγνύεται με τα του Κράτους και του Καίσαρος. Και ότι στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν το ίδιο απροστάτευτος, και απ’ ό,τι αποδείχθηκε ακόμη πιο ευάλωτος.

Φρούτο

ΟΔΟΣ 8.4.2021 | 1074


19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/21

    Εάν δεν ήταν λυπηρό θα ήταν αρκούντος κωμικό αλλά δεν....κάποιος ρασοφόρος από το γνωστό περιβάλλον δεν είχε δηλώσει ότι ήταν πεπεισμένος ότι ο Άγιος Καστορίας συνομιλεί με τους αγίους της εκκλησίας μας, εε τελικά ήταν υπεραστικό με χρέωση....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/21

    Η πολιτική αλαζονεία των αιρετών [....] και το πάθος για τη φωτογένεια του φακού, έφερε δυσάρεστα αποτελέσματα, σε αυτή την πόλη της Νότιας Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/21

      Πρώτη φορά στα Δημοτικά Δρώμενα υβριζονται και προπηλακιζονται Δημόσια, Δημοτικοί Υπάλληλοι και Δημότες από Αιρετούς....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/21

    Δεν ... πάτε καλά
    Γενικά..ποτέ μου δεν φαντάστηκα
    Ότι μπορεί αυτή η πόλη να είναι
    Τόσο πίσω...ντροπή σας..σας αξίζει αυτό
    Που επιλέξατε.. εκεί για να βάλετε μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/21

    Μια ελπίδα όμως που με το πέρασμα της μισής θητείας Κορεντσίδη, έχει εξανεμιστεί πρόωρα, απογοητεύοντας ακόμη και πολύ στενούς του φίλους, συνεργάτες και απλούς πολίτες που τον ψήφισαν. Θα διαβάσετε και το πολύ αληθινό άρθρο που ακολουθεί αλλά και να μην το κάνετε, σε αυτόν το δήμο ζείτε. Βλέπετε, ακούτε, αντιλαμβάνεστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/21

    Κοινό μυστικό είναι πλέον, ότι ο Γιάννης Κορεντσίδης εξερχόμενος της…μεγάλης της γούνας σχολής, πίστεψε ότι εάν ρίχνει και καμιά καραμέλα στην τσέπη των ΜΜΕ των δημοσίων σχέσεων (όπως έκανε και τότε) θα είναι ο ισόβιος άρχοντας που θα διαθέτει το προφίλ του επιτυχημένου για πάντα και με ένα χτύπημα στην πλάτη του κάθε πολίτη μπορεί να υπνωτίζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

    Έλα όμως που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν μιλήσει και για αυτό στην ιστορία μας με εκείνο το μαγικό «μέτρον άριστον»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/21

      «Μπράβο Γιάννη τα κατάφερες πάλι, μπράβο Γιάννη είσαι στις επάλξεις, Γιάννη είσαι πατριώτης και θρήσκος και καλός οικογενειάρχης είσαι Γιάννη [....] »

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/5/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/5/21

    Τέλος, ενημερώσαμε την Δημοτική Αρχή πως εφόσον ζητήσαμε πολλές φορές διευκρινίσεις για τα «εξαφανισμένα σίδερα» από τις αποξηλώσεις των παιδικών χαρών, των θερμαντικών σωμάτων δύο σχολείων, τις μπασκέτες γηπέδων και πολλές σιδερένιες πόρτες και ουδέποτε πήραμε κάποια πειστική απάντηση, και αφού η Δημοτική Αρχή δεν έκανε καμία προσπάθεια από την πλευρά της να τα αναζητήσει ως όφειλε, είμαστε καθόλα έτοιμοι μετά από ενδελεχή έρευνα να καταθέσουμε εμείς μήνυση κατά παντός υπευθύνου, με σκοπό να διαφυλάξουμε την περιουσία του Δήμου και να διασφαλίσουμε την σωστή διαχείριση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/21

      Ρωτήστε τους Τσιγγανους με τα αγροτικα που μένουν έξω από την Κολοκυνθου, κάτι μπορεί να ξέρουν, περνούν συχνά από εκεί...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/21

      Δηλαδή, μόνο τσιγγάνοι περνάνε από εκεί; Οι υπόλοιποι πηγαίνουν μέσω Αλβανίας;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/5/21

    8.680€, λοιπόν, αποφάσισε η Οκονομική Επιτροπή να δαπανηθούν για τη δημιουργία υλικου για τα social media, προσκλήσεις και Banners και τη διαφήμιση σε τοπικά blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/21

      Καλά τα εθνικά ΜΜΕ, αλλά τα τοπικά; Δηλαδή θα διαφημίζουν την Καστοριά στους Καστοριανούς...!!!!
      Άσε που όλο αυτό το κάνουν καλύτερα ασκούμενοι που έχουν τελειώσει πολυμέσα,γραφίστες και ηλεκτρονικάριοι με κανένα τριχίλιαρο το πολύ....εεε ρε μάσες πάλι θ'ανάψουν οι μασέλες

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/5/21

    Ακούγοντας με προσοχή τα όσα είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της 3λεπτης συνέντευξης, θα λέγαμε «μπράβο», αν επρόκειτο για ένα παιδί που αν κι έκανε 15 λάθη στο ποίημα κατά τη σχολική γιορτή, δεν πρέπει να το απογοητεύσουμε.

    Όταν όμως μιλάμε για τη βιτρίνα του τουρισμού, τότε δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τις συντακτικές ασυνταξίες και τα γλωσσομπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/5/21

    Άσχετο με την ανάρτηση απολογούμαι αλλά δεν υπάρχει καταχώρηση για τέτοιο θέμα. Άκου τι σκαρφίστηκαν για να 'παντελονιάσουν'κάποιοι φρέσκο χρήμα.
    Η ΠΔΜακεδονίας( η κανονική όχι του Τσύριζα...) υπέγραψε μελέτη διετούς διάρκειας παρακαλώ για την επιστημονική πιστοποίηση της γεωγραφικής καταγωγής του καστοριανού μέλιτος(!!!). Δηλαδή πόσο μέλι παράγει η Καστοριά και θέλει πιστοποίηση και κατοχύρωση της προέλευσης του;;;!!!
    Το δε κόστος αυτής: 21.208 ευρώ!!
    Αστείον ποσόν....
    Αα και πού'στε, παρευρέθησαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη οκτώ(8) άτομα!!!
    Δηλαδή πόσοι θα παρευρίσκοντο εάν επρόκειτο για καμμία άλλη μεγάλη εργολαβία...ψοφάνε όλοι για φακό και προβολή. Σκέψου όταν έρθει ο μουντζούρης (τραίνο) και τα τζάμπο τζέτ τι έχει να γίνει...τρία μερόνυχτα θα το γιορτάζουμε σαν το Πολυτεχνείο ή μήπως....

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/21

      Ναι κύριε Μετοικε, ξεχνάτε ομως πως Πρόεδρος των Μελισσοκομων Καστοριάς είναι Αδερφός του Προέδρου Επιμελητηριου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με Κασαπιδη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/21

      Γι αυτό δεν πρόκειται να πάει ο τόπος μας μπροστά

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/5/21

    Δηλαδή υποννοείτε αγαπητέ ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις πιθανής διαπλοκής...!!!

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/21

    Το Επιμελητήριο γιατί αργεί τις πληρωμές από τα σεμινάρια που παρακολούθησαν συνδημοτες μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ