20.10.22

ΔΕΘ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Σε μια Καστοριά που κανείς δεν διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ανελλιπώς κάθε βράδυ αρχηγός πολιτικού κόμματος και δη... κοινοβουλευτικού, μέσω τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, δεν κάνει μόνο φιλορωσική προπαγάνδα, όταν δεν πουλά το ανακουφιστικόν. Αλλά καλεί δημοσίως τους Έλληνες σε παράδοση στον ρώσο κατακτητή για να μη κρυώσουν τον χειμώνα. Ούτε ο Τσολάκογλου δεν έκανε κάτι αντίστοιχο.

ετούτη η ΔΕΘ 

ΟΔΟΣ 15.9.2022 | 1140


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/22

    Μερικοί προσπαθούν να πουλήσουν κεραλοιφές, άλλοι θεωρούν κατόρθωμα και πανηγυρίζουν που οι Αμερικανοί άρχισαν να πουλάνε όπλα στην Κύπρο, χωρίς να πουν κουβέντα για ποιο λόγο είχαν επιβάλλει εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κύπρο από το 1987. Άλλοι πάλι ονειρεύονται δύο πτήσεις την ημέρα Καστοριά - Αθήνα, λες και στις υπάρχουσες πτήσεις είναι περισσότερα άτομα στο αεροπλάνο από τον πιλότο και αυτούς που τους πληρώνει τις πτήσεις το κράτος. Όπως είχε πει και ο Εθνάρχης, "η χώρα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο". Ένας άλλος πρωθυπουργός αργότερα είχε πει: "αυτή είναι η Ελλάδα". Εγώ θα έλεγα, στις δημοκρατίες δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία για τις καταστάσεις που επικρατούν και οι ψηφοφόροι μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/22

      Ο πιλότος και ο Ζήσης μαζί με τους ιπτάμενους καθηγητές του πανεπιστημίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/10/22

      "Το Αεροδρόμιο στο Άργος Ορεστικό ΓΙΝΕΤΑΙ το μεγάλο Διεθνές Αεροδρόμιο Δυτικής Μακεδονίας-Νοτιοδυτικών Βαλκανίων." [....] ο Ζήσης.
      Δηλαδή από 4.301 επιβάτες θα φτάσει στο 1.266.230 επιβάτες που έχει το γειτονικό αεροδρόμιο Skopje International Airport.
      Ίσως στην δευτέρα παρουσία.
      Δηλαδή αισιοδοξία μέχρι ηλιθιότητας. Και αυτός ο άνθρωπος αποφασίζει τί θα γίνει στην πόλη μας. Καληνύχτα μας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/10/22

      [....] Διαπιστώνω ότι η ΟΔΟΣ έχει πρόβλημα με το ρήμα «λαλείν».
      Εδώ αρμόζει η αρχαιοελληνική παροιμία, κρείττον του λαλείν το σιγάν»

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ