30.8.20

Συνάντηση εργασίας στην ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑ Καστοριάς

 [ υπό τους ήχους (;) μουσικής ]


Τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στη Μεσοποταμία επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Κάλι Κυριακίδου, η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς κ. Πέτρο Τόσκο και υπηρεσιακούς παράγοντές της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπό τους ήχους (;) προφανώς των "Best Love Songs of All Time -  Greatest Hits Phil Collins, George Michael, Elton John" -"Τα καλύτερα τραγούδια αγάπης όλων των εποχών. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Φιλ Κολινς, Τζωρτζ Μάικλ και Έλτον Τζον"  (όπως διακρίνεται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, στην φωτογραφία που κοινοποίησε η επιχείρηση), «τέθηκαν επί τάπητος οι προτάσεις για τη δημιουργία έργων που υπάρχουν από πλευράς ΔΕΥΑΚ» —όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΚ— «και οι οποίες έχουν κατατεθεί στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση όπως η υλοποίηση σχεδίου ασφάλειας νερού της Καστοριάς και οι ειδικές μελέτες για τα μέτρα προστασίας σημείων υδροληψίας, καθώς και το μεγάλο έργο της δημιουργίας φωτοβολταϊκού πάρκου, το οποίο θα κατατεθεί ως πρόταση για χρηματοδότηση, αφού λάβει την έγκριση για τους όρους σύνδεσης από τη ΔΕΔΔΗΕ».

Επίσης, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΚ, συζητήθηκε το ζήτημα της «αναβάθμισης των υποδομών του βιολογικού καθαρισμού, έργο απαραίτητο για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Ήδη, η μελέτη προετοιμάζεται από τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ και μόλις ολοκληρωθεί, θα κατατεθεί στην Περιφέρεια για να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα». 

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η συμβολή της Περιφέρειας για την εκτέλεση έργων μικρότερης εμβέλειας, «απαραίτητα, ωστόσο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, με την κ. Κυριακίδου να δεσμεύεται για την υποστήριξη του έργου της ΔΕΥΑΚ προς όφελος πάντα των πολιτών. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες σε αυτή τη δύσκολη εποχή προκειμένου να παραχθεί έργο, αλλά και να προχωρήσει μπροστά η περιοχή μας σε κάθε επίπεδο. Οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, από την πρώτη στιγμή, ήταν ανοιχτοί και αυτό θεωρούμε ότι βοηθάει σημαντικά για να προχωρήσουν δράσεις που αποσκοπούν πάντα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες» δήλωσε ο κ. Τόσκος μετά τη συνάντηση, ευχαριστώντας φυσικά την κ. Κυριακίδου για επίσκεψή της.

Το βίντεο του youtube με τα «καλύτερα τραγούδια αγάπης όλων των εποχών» έχει διάρκεια 1 ώρα και 56 λεπτά . Δεν είναι εξακριβωμένο αν η συνάντηση εργασίας του προέδρου, της αντιπεριφερειάρχη και των παραγόντων της ΔΕΥΑΚ διήρκησε και αυτή 1 ώρα και 56 λεπτά.




Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Φεβρουαρίου 2020, αρ. φύλλου 1020.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/20

    Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το έργο που άφησαν οι προηγούμενοι, αυτοί δεν είναι ικανοί να το υλοποιήσουν... Μιλώ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης ... Όχι του Δικτύου 1, εκεί υπήρξε αντικατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/20

    Ωραία γραφειαρα ο Πρόεδρος, καμία σχέση με τη σταματουρα του παρελθόντος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/20

    Η Γιάννα δεν ήταν..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/20

    Ξεκουραστείτε και λίγο βρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ