2.8.20

Πανσέληνος

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς στο πλαίσιο του θεσμοθετημένου εορτασμού του ΥπΠοΑ για την πανσέληνο του Αυγούστου, διοργανώνει μουσική εκδήλωση υπό τον τίτλο «Quattro Terre – κάτω απ’ την πανσέληνο», αύριο Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 21:00, στον αύλειο χώρο του αρχοντικού Τσιατσιαπά στο Απόζαρι.
Θα παρουσιαστεί ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από τον Ennio Morricone και τον Nicola Piovanni έως τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίμη Πλέσσα, με ερμηνευτές τον Λευτέρη Μισσιργή, πιάνο, τον Αναστάση Βούκη, τύμπανα, τον Χρήστο Κυπαρίσση, βιολεντσέλο και την Μέλα Γεροφώτη, τραγούδι.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του covid-19, γι’ αυτό και είναι αναγκαία η προκράτηση θέσεων στο τηλ. 2467026781 (Δευτέρα 9:00 έως 17:00).

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/20

    Θα είναι πολύ ρομαντικά, αλλά είμαι σε δίλημμα, να πάω με τη γυναίκα μου ή με το αίσθημα μου..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/20

      Και με τις δύο εκτός και αν το αίσθημα σου είναι του ιδίου γένους....!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/20

    Εφόσον έχει Βιολοντσέλο θα πας με τη γυναίκα. Αν είχε Φλάουτο με το αίσθημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/20

    Καλώς ασχολείται η εφορεία αρχαιοτήτων Καστοριάς με την αστρονομία αλλά μήπως μπορεί η προισταμένη της κυρία Σκρέκα να μας απαντήσει για το που βρίσκεται η ανακαλυφθείσα επιγραφή του Δισπηλιού και πως σκοπεύει να την αξιοποιήσει;
    Νομίζω η κυρία προισταμένη της οποίας ο μισθός προέρχεται από την φορολογία του πολίτη να μας απαντήσει ως οφείλει από τον νόμο άλλωστε.
    Ας μην ξεχνάει επίσης ότι είναι τοποθετημένη στην θέση της ως δημόσια λειτουργός για να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και είναι υποχρεωμένη να απαντήσει.
    Εμπρός λοιπόν κυρία Σκρέκα,θάρρος λοιπόν,ακόμη και νύκτωρ χωρίς φεγγάρι.....

    Έρρωσθε κρατικοί μανδαρίνοι και μη

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/8/20

    Μόλτο ή Αλέγκρο...!!!;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ