7.9.20

Αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων

Διακόσιους κάδους προμηθεύτηκε πρόσφατα ο δήμος Καστοριάς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις στον τομέα της καθαριότητας στις δημοτικές ενότητες. Η αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κάδων πραγματοποιείται με βάση τον σχεδιασμό της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Καθαριότητας, έπειτα από τον εντοπισμό, την καταγραφή και τις υποδείξεις των αρμοδίων, με γνώμονα τις ανάγκες της κάθε περιοχής, αλλά και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του μηχανισμού αποκομιδής απορριμμάτων.
«Προσπαθούμε καθημερινά και δε σταματάμε ούτε λεπτό, με ό,τι μέσο διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, προκειμένου να φροντίσουμε για την καθαριότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών», τόνισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Καθημερινότητας, κ. Άκης Λιάμης, ο οποίος επιβλέπει την όλη διαδικασία. Παράλληλα υπογράμμισε ότι και οι νέοι αυτοί κάδοι θα ενταχθούν στο τακτικό πρόγραμμα πλύσεων και απολυμάνσεων.


Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/9/20

    Μπράβο στη Δημοτική Αρχή Ανέστη Αγγελή που τα άφησε όλα έτοιμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ