31.1.21

2020 σαν το χειρότερο έτος


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς | Πρόσωπα 2020


[...] Ο κ. Κεπαπτσόγλου δεν περιβάλλεται από άνεργους, χρεωμένους και σκοτεινούς τύπους του πιο δυσώδους κομματικού παρασκηνίου και δεν επέλεξε συμβούλους και συνεργάτες για να τους κρατά στο χέρι και να αποκτήσουν ένα πιάτο φαΐ οι τελευταίοι. Οι επιλογές του σε πρόσωπα και η αποτελεσματικότητά του σε έργα θα κριθούν στην ουσία τους και όχι σε επίπεδο show και life style όπως συμβαίνει στην Καστοριά.

ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020

7.1.2021 | 1062



8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/21

    Τουλάχιστον η Μαριγω έχει ψήφους τη μισή Μηλίτσα... Η Γιάννα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιάζομαι από τα έργα αξιοποίησης των ΑΠΕ στο Άργος Ορεστικό και πρέπει οι άλλο 2 Δήμαρχοι του Νομού μας να τον μιμηθούν. Με την ολοκλήρωση των έργων υποψιάζομαι ότι ο Δήμος θα μειώσει τα ανταποδοτικά τέλη που χρεώνει στους δημότες του αφού θα έχει αξιόλογες εισπράξεις ενώ άλλοι όπως ο Δήμος Καστοριάς προσφεύγουν σε εξωφρενικές αυξήσεις της τάξης του 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/21

    ΚΝΤΜ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/21

    Άσχημο παρελθόν... Δυσοίωνο μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/21

    Αβέβαιο παρόν δεν λες καλύτερα...μπρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/21

      Δεν έχω ξαναδεί τόσα αποτυχημένα άτομα μαζί.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/21

    Είναι αποτυχημένος κάποιος που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του και συνεχίζει να έχει μισθό δύο χιλιάρικα χωρίς να κάνει τίποτα; Εγώ πιστεύω ότι είναι πετυχημένος. Τώρα οι έξυπνοι που τον ψήφισαν ας κάνουν μερικές σκέψεις. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ