11.2.21

Παραχώρηση χρήσης οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Καστοριάς από την Π.Ε. Καστοριάς



Στην παραχώρηση χρήσης ενός οικίσκου 30 τ.μ. που προμηθεύτηκε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Καστοριάς προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Σαββόπουλος, έπειτα από την υπογραφή σχετικής σύμβασης με την υπεύθυνη του Κ.Υ. κ. Νίνα Βελισσαρίδου. 

 Η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε μετά από αίτημα της 3ης ΥΠΕ ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Λειτουργεί ήδη ως ιατρείο εξέτασης ύποπτων περιστατικών από το Κ.Υ. και ως σημείο δειγματοληψίας για τεστ κορωνοϊού (covid-19) από τις Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. 

Πρόκειται για έναν οικίσκο τύπου isobox με στατική επάρκεια, διαστάσεων 3 μ. Χ 10 μ., δίχωρο, με εσωτερική πόρτα, όπου διαθέτει κλιματιστικό inverter, νιπτήρα, μπάνιο και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και λοιπές εγκαταστάσεις. 




Σε δηλώσεις του ο κ. Σαββόπουλος τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Π.Ε. Καστοριάς θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις δομές υγείας της περιοχής για το πολύτιμο έργο που επιτελούν ασταμάτητα, ακούραστα και με μεθοδικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοφανούς πανδημίας. 

 Από την πλευρά τους, τόσο η υπεύθυνη του Κ.Υ. κα. Βελισσαρίδου όσο και η υπεύθυνη ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ κα. Μπουργανού ευχαρίστησαν την Π.Ε. Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.

8 σχόλια:

  1. Χιλια μπραβο στην ΠΕ καστοριας και στον Σαββοπουλο για την αμεση ανταποκριση,για αλλη μια φορα σοβαρος και μεθοδικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/21

    Μιλάς σαν να το πλήρωσε από την τσέπη του. Αν δεν κάνω λάθος τον ψηφίσαμε για να κάνει και κάτι, και όχι για να τρέχει σε λειτουργίες και πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/21

    Γιατι ρε φιλε να μην παει σε λειτουργιες και πανηγυρια;επειδη εχεις εμπαθεια εσυ θα πρεπει να μην πηγαινει πουθενα;παστε ρε μια φορα και ενα μπραβο,και αλλοι ψηφιστηκαν και δεν κανουνε ουτε τα αυτονοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/21

    Γιατί έχουμε πανδημία. Δεν είμαστε για λειτουργίες και πανηγύρια.
    Συγγνώμη, ξέχασα ότι πήγε να κοινωνήσει οπότε δεν τον πιάνει o ιός. Έχει και την ευλογία του υψίστου. Τα περνώ όλα πίσω. Δεν μπορώ να τα βάλω με τους ευλογημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/21

    Όταν βλέπουμε φωτογραφίες του Ερντογκαν σε τζαμί τον λέμε ανατολίτη. Ενώ οι δικοί μας στα μοναστήρια είναι ευλαβείς ευρωπαίοι.
    Yunanistan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/21

    Μηπως μπερδευεσαι;ποιος πηγε να κοινωνησει εν μεσω πανδημιας;και σε ποιο πανηγυρι;ειπαμε να κανουμε κριτικη και μαλιστα αυστηρη αλλα οχι ανακριβειες,με ψεμματα δεν χτυπας τον αλλο,ισα ισα τον δυναμωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/21

      https://e-ptolemeos.gr/ston-antiperifereiarchi-kastorias-o-sevasmiotatos-mitropolitis-grevenon-k-david/

      Εδώ o κόσμος καίγεται και ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/2/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ