23.10.22

Το πλοίο


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Και πώς να αντιδράσουν όλοι αυτοί, όταν εκστασιάζονται στην ιδέα να κρατήσουν στα χέρια τους και να αναγνώσουν —σαν να υπάρχει θεοκρατία και μάλιστα απολύτως ταξική— ένα κείμενο από κάποιο ιερό ευαγγέλιο. Όταν είναι γι’ αυτούς «έργο» η φωτογραφία της Μαρίας Αντωνίου, η συμμετοχή του Ζήση Τζηκαλάγια και των υποψήφιων πολιτευτών που ρέπουν αποκλειστικά στο star system.

Το πλοίο

ΟΔΟΣ 29.9.2022 | 1142


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/10/22

    '....το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/22

    Μερικοί προσκυνούν παντόφλες, άλλοι εικονίσματα πεθαμένων και ζωντανών, άλλοι πάλι διάφορα τοτέμ, ο καθένας με τα γούστα του. Και υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν έργο το προσκύνημα των ανωτέρω και ψηφίζουν τους προσκυνητές, για να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή. Για να μην αναφερθώ σε αυτούς που ζητωκραυγάζουν κάποιον που εν μέσω κορονοϊού όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να μεταλαβαίνει, αλλά και να υποστηρίζει από το Βήμα της Βουλής, ότι από τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάει κάποιος κορονοϊό.
    Και μετά απορούμε για τα χάλια αυτού του τόπου και μας φταίνε η Μέρκελ, ο Πούτιν, ίσως και ο Τζενγκις Χαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/22

      Ξαναχτύπησε ο Ζήσης. Αφού κατάφερε να φέρει εδώ την Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (μη γελάτε) ζήτησε "ευθέως" από τον υποουργό πολέμου "το ένα από τα δύο εργοστάσια όπλων να γίνει στην Καστοριά". Και όλα αυτά για την διατήρηση της ειρήνης στο κόσμο.
      δηλαδή ο Ζησης κάτι μεταξύ Khashoggi και Rumsfeld.

      Διαγραφή
    2. Λίγο το'χείς σκέψου να ξαναμπεί μπροστά και το φασονάδικο της Δερασέν πως την λένε να ράβονται τα στρατά.....θα ξαναρχίσουν να κυλάν τα τάλαρα στην Καστοριά.....
      Ποιητής Φανφάρας ή πολιτευτής Φανφάρας;
      Έρρωσθε
      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/11/22

      Με το φασονάδικο πιάνουμε άλλα επίπεδα. Άρχισε να τρέμει ο ιδιοκτήτης της Inditex (Zara κλπ.) Amancio Ortega.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ