19.12.22

Τοπικά Δεκεμβριανά


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Οι σχετικές αναφορές του κ. Τζηκαλάγια επιβεβαιώνουν την αίσθηση που υπάρχει ότι ο μητροπολίτης έχει αδυναμίες σε πολιτικά πρόσωπα και τις δείχνει. Όπως δείχνει βέβαια χωρίς εξαιρέσεις και ότι τιμά αδιάκριτα τους πιστούς και τις πιστές, τους φορολογούμενους, συμμετέχοντας σε υψηλές πνευματικές εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς με σύμπασα την πολιτική «ηγεσία» της περιοχής — η κουλτούρα δεν κρύβεται και δεν είναι ντροπή. Εννοείται ότι ο πνευματώδης και μεστός λόγος τους δεν κρύβεται.

Τοπικά Δεκεμβριανά

ΟΔΟΣ 8.12.2022 | 1152


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/22

    Συναθροίσεις της άρχουσας γερουσίας της πόλης που αντί για το ΚΑΠΗ προτιμά να μαζοχιζεται στο Μπαϊρακτάριο. Και όλα αυτά για μία σελφι στον ορθόδοξο τύπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/22

    Επόμενο είναι ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας να δείχνει τη συμπάθειά του σε κάποιον που πηγαίνει στο Άγιο Όρος και το δημοσιεύει. Είναι διαφήμιση για την Εκκλησία και απόδειξη ότι ο μητροπολίτης κάνει σωστά τη δουλειά του.

    Και είναι αναμενόμενο μερικοί να παρίστανται σε κάθε εκδήλωση του Μητροπολίτη προς άγραν ψήφων. Αν οι ψηφοφόροι θεωρούν την παρουσία κάποιου στις λειτουργίες αναγκαίο και ικανό κριτήριο για να τον ψηφίσουν, το πρόβλημα είναι οι ψηφοφόροι, όχι αυτοί που παρίστανται στις λειτουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/12/22

    Οποιοσδήποτε μαγαζάτορας θα είχε αδυναμίες και θα τις έδειχνε για τα άτομα που επισκέπτονται το μαγαζί του! Και αν αυτά τα άτομα παρασύρουν και άλλους να το επισκεπτούν ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ