31.12.22

Αρχοντικό...


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2022, ο καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας και κριτικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης, μετά από πρόσκληση του δήμου Καστοριάς, επισκέφθηκε για ένα τριήμερο την Καστοριά και  μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε μία μικρή διάλεξη στην έκθεση του Φίλιππου Σαμανόπουλου «Η ζωή μέσα από τα ερείπια – Η επιστροφή των καρφιών» στο αρχοντικό Μπασάρα. Την επομένη το πρωί, ο κ. Μ. Στεφανίδης ανεβάζει στην προσωπική του ηλεκτρονική σελίδα, μία κριτική βιβλίου για την ζωή των Εβραίων της Πολωνίας στον μεσοπόλεμο, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφία από το αρχοντικό Τσιατσιαπά. Καθώς παρασύρθηκε, αντί να γράψει «Αρχοντικό Καστοριάς», έγραψε «Αρχοντικό Κασσάνδρας».

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Ιουνίου 2022, αρ. φύλλου 1127.


3 σχόλια:

  1. Γιώργος Χατζηδημητρίου [fb]6/1/23

    Ένα όνομα είχε να γράψει και το ' γραψε λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chrysoula Patronou-Papaterpou [fb]6/1/23

      Και ό,τι είπε, καμία σχέση με την έκθεση του Φίλιππα δεν είχε. Μπα, μπλα, μπλα. Μας περνούν για... κάφρους. Η μήπως είμαστε;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/23

      είμαστε για βαλκανικά φεστιβαλ, κουνήματα σε σερβικους ρυθμούς, γυφτο επιδειξιομανία και παρακάλια μετά για επιδόματα και αποζημιώσεις. αμόρφωτοι κι απαιδευτοι. καλά μας κάνουν. για ένα τζάμπα λουκάνικο ξεπουλάνε και την αξιοπρέπεια τους κάποιοι.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ